16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Bu maç stad neredeyse full olur. Baskılı bir oyunla ilk yarıdan 2 gol bekliyorum.

Maç sonucu tahminim 5-1

Bu arada umarım maçta De Jong ve Cavanda ilk 11 oynar.Beşiktaş maçı öncesi adamları görmek için ideal bir maç.

Gümbür gümbür oynamamız lazım.

Tahminimce stadda 38,714 kişi olacaktır.

Beyler maçtan önce Nevizade'de toplanma muhabbeti falan devam mı bittimi gelenek? Ona göre maçtan önce bi Taksim yapayım

Cavanda oynayacak diyolar

Galatasaray'ın Rizespor maçı muhtemel 11'i: Muslera - Cavanda, Chedjou, Hakan, Carole - Tolga, Selçuk - Yasin, Sneijder, Bruma - Eren [trt]

Bize ne mi Milli takimdan? Ozaman Milli maclari izleme kardes. Nasil bir kafa bu, sen ulkeni turnuvalarda en yukseklerde gormek istemezmisin? Ay-yildizi en yukseklerde gormek istemezmisin? EURO 2008'de sevinmedin mi? EURO 2016'ya gidince sevinmedin mi?

Boyle zihniyet kendi kulubumuz haric hic bir turk takimin avrupa'da basarli olmasini da istemez, senin gibilerin kafasi bir degisik calisiyor.

Fb ve Bjk dışında her Türk arması olan takım tutulmalı, milli takım ve Anadolu takımları kesinlikle destek verilmeli ama gidip iftiracı ve çekemeyen klüpleri Avrupa'da tutmak zorunda değil insanlar (Bjk, fb) . Genelleme yaptığın için diyorum ama milli takım konusunda haklısın , o hepimizin takımı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray taraftarının önemini bir kez daha anlayacak bugün herkes. Taraftar desteği, takımı şov yapmaya itecektir.

1-0 dan sonra polarcılar arabesk söyleyip ışıkları açıp takımı frenler 1-1 olur.sonrasını bilemem.

Gece ligtv de tekrari olur insallah

Maci canli izlemeyecegim ne yazik ki

Rahat kazacağız inşallah. Hatta farklı bir galibiyet bekliyorum. Taraftarın desteği ile rakiplerimize sıkıntı verecek bir mesaj gönderebiliriz.

Gerçi geçen hafta da benzer bir şey yazmıştım sonuç malum :(

Ama bu sefer taraftarımızın önündeyiz. Şampiyonluğa gidecek bir takım için bunu belli etme adına çok güzel bir fırsat.

Gümbür gümbür oynayıp farka gideceğiz !!!! Başarılar Galatasarayim !

Taraftarimizla ilk maç. SALDIR GALATASARAYİM OLEEYYYY RIZEYEDE KOY

Geri
Üst Alt