16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Skor vermek istemiyorum, verdim mi tutmuyor cünkü.

Taraftar etkisi ile rahat aliriz diye umut ediyorum.

Alırız ama rahat olacağını sanmıyorum.

Rize'de bizim icin tehlike yaratan iki oyuncu var bence, biri bizim verdigimiz Emrah digeri de bize gol atmayi seven Mehmet Akyüz.

Bize karsi 3 gol atti simdiye kadar, sayisizca da gol kacirdigini hatirliyorum son senelerde.

Muslera-Cavanda-Chedjou-Serdar-Carole-De Jong-Tolga-Bruma-Sneijder-Podolski-Derdiyok

Yedekler arasinda Sinan Gümüs ve Kolbeinn Sightorsson..

Aslinda herkes fit oldugunda lig icin iyi bir kadro oldugumuz söylenebilir. Ama iste hepsi sakatlik riski tasiyor. Sightorsson gibi oyuncularin stilini seven biri degilim, ama kendisini görmek istiyorum acilen. Son vuruslari ligimiz icin cok iyi oldugunu düsünüyorum. Iyi beslenirse cok gol atabilir. Ama su sakatlik olmasaydi keske. Hazir olmasi sürebilir, diz sakatliklari kötüdür.
Oralikta yok zaten. Adam transfer edildi, bir kere bile Florya'ya cikmadi heralde.

sakatları yazabilecek kadar düşüncesiz olamazsın

CsjkiW-WEAAWu-c.jpg

Rize'de bizim icin tehlike yaratan iki oyuncu var bence, biri bizim verdigimiz Emrah digeri de bize gol atmayi seven Mehmet Akyüz.

Bize karsi 3 gol atti simdiye kadar, sayisizca da gol kacirdigini hatirliyorum son senelerde.

Oyunculardan bağımsız,takımın oyununu oturtması biraz daha zaman alacak.Umarım Riekerink hocamız,baskılı hücum futbolu oynatır da 2011-2012 gibi coşarız.

Bugün çok istesem de iş güç gidemeyeceğim zaten hanım ve çocuk da hasta , evden izleyeceğiz.

Gidecek arkadaşların sesine kuvvet ;)

Bugün çok istesem de iş güç gidemeyeceğim zaten hanım ve çocuk da hasta , evden izleyeceğiz.

Gidecek arkadaşların sesine kuvvet ;)
Geçmiş olsun ben hep evden izliyorum ama yine de bağırıyorum sırf çocuklar ve hanım rahatsız olmasın diye İspanyolca küfürler öğrendim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poldi solda Bruma solda oynamalı bence. Ters ayak iki kanat oynatacaksak Eren çok iş görmeyebilir.

Umarım güzel bir galibiyet alırız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba ben Eren Derdiyok. Maç ile ilgili son gelişmeleri aktarmak için bu üyenin profilinden giriş yapıyorum. Takımın hırsı ve isteği iyi bir seviyede. Hocamız ile uyumumuz iyi. Dün akşam maç sohbetinde hoca son taktikleri anlatırken Selçuk Riekerink'e : " Hocam bu sistem de güzel yalnız Fatih hoca şu şekilde oynatıyordu. " gibisinden bir laf etti. Bu duruma çok sinirlenen hocamız sağa sola küfürler yağdırarak Selçuk'un üzerine yürüdü o hengamenin içinde tek duyabildiğim Fuck you and your fatih hoca fuck off everybody gibi sözcüklerdi ne oldugunu anlayamadım. Neyse her takımda bu tarz olaylar yaşanabilir. Şu anda mental olarakta maça hazır durumdayız. Birkaç saat sonra stad'a gitmek için yola çıkacağız. Az önce bir yönetici ile telefonda görüştüm. Bugün Statta 29.752 seyirci olacağını söyledi. Nispeten iyi ancak Galatasaray gibi bir takımın her maçı full oynaması gerekir. Şuan çıkmam gerekiyor. Umarım güzel bir galibiyet alırız. Görüşmek üzere.
Ban :)

Oyunculardan bağımsız,takımın oyununu oturtması biraz daha zaman alacak.Umarım Riekerink hocamız,baskılı hücum futbolu oynatır da 2011-2012 gibi coşarız.
13/14 de de iç saha maçları bayağı keyifli ve coşkulu oluyordu bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

dansözlere de ban atalım o zaman

35bin iyidir küçümsemeyelim

bjknin 32bin kişi vardı geçen maçta

Geri
Üst Alt