16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Stadın önünden geçiyorum tem yanifull araba ile dolmuş durumda herkes aracını arka arkaya park etmiş bence baya kalabalık olacak bugun

sent by note ????

Ulan şu maçı bir 4-3-3 oynamayı deneyelim
WS10---------Josue
--------Tolga-------

Kendi evimizde çaykur rize bizi defansif olarak zorlayacak değil ya

Ayrıca kanatlarda bu maç Sinan-Bruma'yı görmek istiyorum Sinan'ı çok çabuk harcadık

klasik cahil türk taraftarı cevabı olasılığı 1.02

Arkadaslar,nekadar seyirci bekleniyor?Su macta stadin büyük bölümü dolmazsa böyle taraftara bu takim fazla bile

Bende stada dogru yola cikiyorum umarim guzel bir atmosfer olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riekerike koreografi falan olursa ağır konuşurum
bu adam paf takımı hocasıydı ne oldu da koskoca galatasaray bu adamın koreosunu yapıyor?
galatasaray bu kadar küçültülemez

Türkiye liginin en iyi stoperi Oboabona olacak yine karsimizda, yine full konsantre olur. Jantscher´de iyi bir topcu. Ahmet Ilhan felanda tehlikeli olacak. Eren Oboabona mücadelesini merak ile bekleyecegim.

Powerbank'i iceri alirlar mi acaba bilen var mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riekerike koreografi falan olursa ağır konuşurum
bu adam paf takımı hocasıydı ne oldu da koskoca galatasaray bu adamın koreosunu yapıyor?
galatasaray bu kadar küçültülemez

Hamza'ya da yapildi "Olacak olacak" diye bize geldigi zaman hic bir basarisi yokken.

Riekerink olayi baska, tüm medya bize bu adami kücük düsürterek saldirma pesindeyken adama koreografi ile taraftar olarak destek olmanin ne zarari var?

Galatasaray kücültülemez diyorsun da bence adama destek cikarak tam tersini yapmis oluruz. Eyvallah.

Sneijder icin artik iyi oynama zamani geldi, sadece mucadele ederek olmuyor, oyun kurucu olarak skora daha fazla katki saglamasi lazim.

Geri
Üst Alt