16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

sen niye penaltiyi atiyon

birak adam hatrick yapsin olmadi sneijder 100. maci diye atsin.

hanzo

Şu pen pozizyonunda Burak 2 gol atmış olsa elinle hadi gel sen attta 3 le derdi Selçuk efendi.

Kaçan penaltının pek bir etkisi yok belki ama Bruma karar verildikten sonra Selçuk'a seslendi penaltıyı atmak için. Bıraksa iyi olurdu.

Bunun dışında hücum etkinliklerinde sıkıntılı olduğumuz ancak rakibe hiç şans vermediğimiz bir maç oldu. Günün yıldızı sadece golleriyle değil yaptığı bir çok olumlu hareket ile Eren'di.

Son düzenleme:
geberik selcuk sabri ile vodafone arenaya cikmamasi lazim. gerekirse 5-0 yenilelim ben selcuk sabri gormek istemiyorum. Sneijderin bile rezil oynadigi bir ortamda selcuk hic cekilmiyor

2 gol atan Burak olsa idi Selçuk o penaltıyı bırakırdı. Bu da not olarak düşülsün.

Selçuk haftaya Bjk deplasmanında oynarsa Riekerink'e olan güven net kaybolur.

Selçuk kafa olarak tamamen bitmiş bir vaziyette. Bunun penaltı kaçırmak ile hiç alakası yok herkes penaltı kaçırabilir normaldir

Sent from my iPhone using Tapatalk

O penaltıyı Eren atar arkadaş yazıklar olsun!! Eren atsa taraftarın karşısına çıktığı ilk maçta hatrick yapacaktı çocuk ama vermedi selçuk denen içten pazarlıklı ne idüğü belirsiz herif! Hadi Eren atmıyor en kötü Bruma atar o penaltıyı resmen yarattı. Bu selçuk ne karaktersiz bir herif çıktı ya!

rezil herif. berbat oyna bi de üstüne penaltı kaçır. hiçbir işe yaramıyon bari bırak da başkası kullansın

CslEg9NXgAAiRNC.jpg

Eren ve tolgaya helal olsun be

Ulan selçuk bırakta adam 3.golü atsın ne biçim adamsın sen ya

T@patalk ????

Maç bitti,2-0.Selçuk onu da atsa 3 olacaktı ama olmadı,sağlık olsun diyelim.Gol yemeden güzel bir galibiyet aldık.

Takımın topa hakim olma oyunu,temposu,öndeki presi isteği güzel ama üretkenlik anlamında sıkıntılar var.Sıfıra indikten sonra da son tercihlerimizin çoğu hatalı.Ben ilerde daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Şu aşamada bu alınan puanlar iyi.

Geri
Üst Alt