16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

CslNYM6WAAAfv_M.jpg

@modlar birakin da selcuk topiginde azicik yazabilme imkanim olsun :(

daha hızlı ve organize olmalıyız.

carole'nin alternatifi yok. alternatifsiz tek mevki.

oraya katiliyorum ama unutmamak lazim ki hizli oynayamamizin genelde sebepleri sabri, yasin ve selcuk. yani cavanda forma girip formayi alirsa ve poldi ve de jong duzelince cok daha hizli ve daha organize olacagimizi dusunuiyorum.

yalnız iki çiftte hakem bozuntusuna laf edin nasıl dogradı maçı bukadar olmaz şerefsiz herif şikecilere olsa hepsi verilmişti

Leşçuk penaltıyı brumaya bıraksaydı 3-0'dı kaptan bozuntusu umarım ilk 11'e giremezsin hiç.

Ereni iyiki Şenolla Ormana kaptırmamışız Canerle ×3 gol kralı olurdu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eren ayagıda cok iyi olan bir forvet havadan zaten etkili ama biz bu adam orta acmıyoruz şaka gibi

özellikle carole gecen yıl umut hıyarına ne ortalar acardı

Mactaydim riekerin bey diyeceksiniz pankartinin hemen arkasinda :) Eren tek kelimeyle muthis oynadi her topu aldi savasti penaltiyi da o kadar bagirdik atsin diye Selcuk orali bille olmadi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De jong antrenmanda selçuğu korkutsun.

2 net penaltımız verilmedi hatta Eren'in pozisyonuna bile penaltı diyorlar bilmiyorum oda penaltıysa 3 penaltımız verilmedi.

Kaçan penaltıda değilim ama sinir oldum, yahu sen kaptansın, biraz olgun ol, kucaklayıcı ol, Bruma penaltıyı atmak istiyor, maç zaten bitmiş, Eren 2 gol atmış, atsa hattrick olacak! Yazık! Bülent Korkmaz' dan sonra kaptan görmedi bu takım maalesef!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi kaptanlık değil o toto kurtarma muhabbeti. Sonra ama gol attım kesik yedim diyecek çakma Maestro hırsız.

Bruma geçip giderken faul verdi ama sarı kart vermedi doğal olarak kırmızı kartta görmedi rakip.
Yasinin pozisyonu net penaltı ama veremedi.

Şu 2 pozisyon için Şenol Güneş 3 hafta ağlardı.

Geri
Üst Alt