GSCimbom
16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül Sayfa 3

Mert Aslan ·

Cevap
366
Okunma
20,7K
Sayfa
3/19
CanlıKasımpaşa15FenerbahçeM.S
Ligin ilk 7 haftasında 6 kez İstanbulda oynuyorlar.

Rastlantı.

Tamamen zorlanmadan kazansinlar ve havaya girsin diye yapilan bir fikstur ama ilahi adalet gelir boyle tokmagi indirir.

Bize ise 4 hafta sonra ilk defa taraftarimizla
Bulusmamizi sagladilar onumuzu kesebilmek icin ama biz yine koyduk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamamen zorlanmadan kazansinlar ve havaya girsin diye yapilan bir fikstur ama ilahi adalet gelir boyle tokmagi indirir.

Bize ise 4 hafta sonra ilk defa taraftarimizla
Bulusmamizi sagladilar onumuzu kesebilmek icin ama biz yine koyduk

Sent from my iPhone using Tapatalk
bence ikiside değil,ısınmak için böyle oldu takım zamanla uyum sağlasın diye , ama bekledikleri bi türlü olmadı olmuyor olmayacak

Keske puan kaybetseler yine ama benim acikcasi pek bir beklentim yok Kasimpasa'dan.

Kasimpasa gercekten cok kötü.

Bu hafta en çok beklediğim maç.Bu malların maçlarını izlerken istemsiz gülme geliyor bana.:asd22:.Paşa 2 farklı yenerse lig sonuncusu oluyorlar.:asd22:

Muhtemelen kazanırlar diye tahmin ediyorum Kasımpaşa çok kötü çünkü. He bu Kasımpaşa'yı bile yenemezlerse eğer o zaman ciddi ciddi ilk 5'e girmeleri mucize. İnşallah bugün yenilirler işte o zaman fena şamata olur. Beter olsun ahlaksız şikeciler.

Kasımpaşa ligi daha başlamadan kafada bitirdi ama oyuncuları Süper Lig de kalmak iyi transferler yapmak isteyecektir.orta halli takımları umursamazlar ama büyük takımlara bilenirler gibime geliyor

Geri