GSCimbom
16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül Sayfa 6

Mert Aslan ·

Cevap
366
Okunma
20,7K
Sayfa
6/19
CanlıKasımpaşa15FenerbahçeM.S
1-0 olsun bizim olsun mantığında bir kadroyla çıkmışlar. Volkan şen bir şey yapamazsa işleri zor. Bu maçta da puan kaybederlerse hoşgeldin kaos.

[FONT=proxima_nova_ltsemibold]“Profesyonel futbolcu Robin van Persie ile 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında oyuncuya ödenecek sezounluk garanti ücret 4.900.000 EUR, maç başı ücreti 20.000 EUR’dur. (azami 40 maç)”[/FONT]

Dahası da var,bu sadece buzdağının görünen kısmı.

Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali,sadece Lig TV'nin Fener'i rating ve ürün satma kaygısından dolayı şampiyonluksuz bırakmazsa olur.Şu aşamada uzun bir süre şampiyon olamazlar.

Adamlar geçen yıl bizle alay ediyorlardı seneye düşmemeye falan oynar diyorlardı şu an bizim durumumuzda olmak için herşeyini verirler bizim geçen yılki halimizden daha beter durumdalar.

Kalede ayı, dörtlü defansın bekleri stilist Hasan Ali ve Güzel Rose'un kocası,
Önlerinde muhteşem üçlü josef-topal-ozan
İleride Volkan ve Zorya'dan gözü korkan Lens,
En önde büyük usta Emenike.

Şiir gibi takım.

Lincoln bizdeki ilk yılında deplasman maçlarına bahane bulup gitmiyordu 2.sezon başında Denizlispor maçında taraftar ıslıklayınca kendine biraz çeki düzen vermişti ama bu Van Persie buraya bildiğin yatmaya gelmiş adam taraftarı falanda takmıyor yılda 6 milyon euro alıyor hiçmi utanma yok bu elemanda hayret ediyorum ya. Gerçi benim hoşuma gidiyor bu durumda yani Van Persie gibi bi dünya yıldızının bu kadar ahlaksız olacağını düşünmezdim.

Lincoln bizdeki ilk yılında deplasman maçlarına bahane bulup gitmiyordu 2.sezon başında Denizlispor maçında taraftar ıslıklayınca kendine biraz çeki düzen vermişti ama bu Van Persie buraya bildiğin yatmaya gelmiş adam taraftarı falanda takmıyor yılda 6 milyon euro alıyor hiçmi utanma yok bu elemanda hayret ediyorum ya. Gerçi benim hoşuma gidiyor bu durumda yani Van Persie gibi bi dünya yıldızının bu kadar ahlaksız olacağını düşünmezdim.

adamın kullanım ömrü bitmiş

Geri