GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 10

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,4K
Sayfa
10/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Kazanirsak kesin sampiyon oluruz hic suphem yok. Galatasaray havaya girdiginde elinden sampiyonluk alacak takim daha tarihte cikmamis. Yeri geldi kadikoyde 52.000 kisinin arasinda kupayi aldik geldik.

Ancak takimin seviyesi su asamada galip gelmek icin yeterli degil. Bunu gormek icinde futbolu cok iyi bilmeye gerek yok. Buyuk maclarda rakibin direncini ve coskusunu kirmak icin cok sert oynaman lazim. Mesela Real Madrid Barcelonaya karsi kazandigi maclarda hep dove dove kazanmistir. Bizde o sertligi kim saglayacak? Kari gibi topa giren selcuk mu? Yoksa 1;60 boyuyla Sneijder mi? Tolgada cok kosmasina ragmen sert yildiran bir oyuncu degil. Macin cok buyuk bir bolumunu besiktas tek kale oynar. Sans faktoru bizden yana olursa kazanabiliriz tabii.

Biz ona De Jong diyoruz! ;)

Derbi atmosferleri farklı oluyor. Ligdeki sıralar, oyuncu takım performanlsarı vb tüm değişkenler bir kenara bırakılıp, gece özelinde bir oyun ortaya çıkıyor. Üç ihtimalde süpriz olmaz. bana göre kesin olan bir şey varsa oda karşılıklı gol olur :)

Biz şuan haddimizi, ne oynadığımızı biliyoruz. Onlarsa tamamen hayal aleminde yaşıyorlar, sanki her takıma 4-5 atıyormuş havasına girmişler. 1 ay önce ne oldu dendiğinde de bizim eksiklerimiz vardı diye ağlıyorlar. Sanki biz tam takırdık Eren, Tolga falan ilk maçına çıkmıyordu. Hatta biz hala eksiğiz ve sizle aynı puandayız mallar ya :D

Edit: Daha bu takıma Serdar,Poldi,Cavanda,Kolbeinn,De Jong gelecek ama biz eksik değiliz adamlar eksik :D

Son düzenleme:
Valla bu maci kazanmak icin bizim onlarin defansina baski yapmamiz sart. Defanslari iyi degil. Ayaklari duzgun degil.

Onlar bize muthis baski yapacaklar. Sneijder ve Bruma uzerine extra binecekler. O baskiyi kirmak icin cok hizli ve tek pas ile oynamamiz sart. Dolayisi ile Selcuk yedek olmali ve insallah De jong - Cigerci orta sahasi oynar.

Cavandanin durumunu bikmem ama onun hizina ve kanat bindirmelerine oyle ihtiyacimiz var ki. Umarim oynar o da saglikli olarak.

toplari ceza sahasi icinde eren ile bulusturmamiz gerek

adam hic yoktan sahane goller atiyor

bruma - sneijder - eren imha timi

ah ulan ah bir de melo olacakti adam bos gecmiyordu bjk yi

ilk mesajlar korkakça olmuş. onların kalesinde muslera yok unutmayalım. onlar 10 atak yapıp gol atamayabilir. biz 3 ataktan bir gol bulabiliriz. genel görüşün aksine kazanacağımızı düşünüyorum. sekiztaş lan bu

ulan ne güzel takım oluyoruz be. o oynamazsa ya da formsuz olursa diğeri var. allah sakatlık vermeye de rekabet artsa iyice.

Haa bu arada lig tarihinin açık ara en büyük favorisiymiş bjk. kıçımla güldüm... :38573::asd22::hat:

ulan ne güzel takım oluyoruz be. o oynamazsa ya da formsuz olursa diğeri var. allah sakatlık vermeye de rekabet artsa iyice.

Haa bu arada lig tarihinin açık ara en büyük favorisiymiş bjk. kıçımla güldüm... :38573::asd22::hat:

ligi domine eden bejeke diye konuşuyorlar bir de.bizim 4. yıldız formalite mi acaba asıl yıldızları bejeke mi aldı diye düşünüyorum bazen

Besiktas'in oyununu kabullenirsek net kaybederiz. Yillardir aynisini Kadiköyde yapiyoruz.

Umarim JOR farkli oynatir ama sanmiyorum, basin toplantisinda beraberlik iyidir dedi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Derbilerde ataninda tutaninda iyi olacak bjkye ikisindede cok agir basiyoruz.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri