GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 115

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
115/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Abi hala Chedjou diyorsunuz. Takim 30 dk yari alani gecmedi Chedjou hata yapmasa Balta yapacak o yapmasa Sabri yapacak. Futbol ozurlusu JOR bizim gibi bakiyor. Hamit Yasin degisikligi gelse ibir 10 dk sonrada SInani alsa 70 te bu maci besiktas 10 sene olsa kazanamazdi.

Iyi bir hocamiz olsaydi suan 15 puandaydik. Siz ya he he demeye devam edin

biz bu stoperlerle daha çok maç veririz ulan dördünü topla bi adam etmez avrupadan 2 tane orta seviye stoper getiremediniz gidip müzmin sakat bi kazmaya 4.5 milyon verdiniz abv

Maçı izledim tek bişey söylemek istiyorum bu Chedjou'nun Allah belasını versin aldığı paralar haram zıkkım olsun bu elemanın he bunu sadece bu maçta yaptığı hata yüzünden söylemiyorum bu adam hep böyle Galatasaray'a geldiği güne lanet olsun bu adamın. 5 dakika baskı yedikmi bilinki Chedjou denilen eleman hata yapacaktır.

mac öncesinde beraberlik iyi sonuc derdim ama gel 2:0 öne gec sonra maci beraber bitir yok olmadi resmen iki puan hediye ettik

inanki tek üzüldüğüm nokta budur..Tinerciler şampiyon filan olamaz...
Cl de oynacaklar filan dinamo kiev maçı hüsran olucak içerde... pilleri bitti.. ruh gibi oynacaklar..Ondan sonraki maçta puan kesin kaybederler...

2-0 bitmeliydi bu maç ya. Bi takımın böyle anormal bir şekilde oyundan düşmesi normal değil ancak Ali Palabıyık denen herifinde büyük katkısı var bu işte

Yazik oldu mac boyu hata yapmayan chedjeu 2 pozisyonda yikti bizi.

Son topta yasin olsa atardi golu, sinanda atardi, erende atardi, brumada atardi hiyar agasi josue atamadi.

1 puana sevinecek olan takım Beşiktaş bizim hoca da oturup ders çıkarsın kendine!

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt