GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 123

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,6K
Sayfa
123/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Aahh aahhhh
Ömrümden yedi ********************* maçı 2-0 öndesin ********************* yen bitsin rakip kim olursa olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Siz yine sanslisiniz. Ben babamla izledim maci. Kufurde edemedim

Icime gomdum anasini satayim. Simdi sudan cikmis balik gibi oldum...

ABV Chedjouuuu

Sent from my iPhone using Tapatalk

işte bazı maçlar vardır izlemiyim yeniliriz dersin skoru görürsün izlemeden maçı aa dersin çok iyi 2-2 bitmiş
Yada dayanamazsın rahat batar işini gücünü bırakırsın ortamı alemi bırakırsın izliyim dersin 2-2 biter küfürde edemezsin öyle bir durumu beraber yaşıyoruz kardeşim merak etme.

Chedjounun 2 tane hediyesini,josuenin son dkda eli ayağına dolaşmasını,hocanın değişiklik yapmayı unutmasını göz ardı edersek fena değildi takım

CtJEPmfWgAE1R7p.jpg

selcuk artık bırakmalı futbolu gerçekten mustafa sarpla aynı seviyede oynuyor neredeyse.Abartmıyorum bugün melo olaydı....................Doldur noktaları sen artık..
Melo olsaydi orta sahayi geçemezdi kargalar kudururdu.De Jong'u aldik o da ya oynatilmiyor yada cidden fiyasko cikti bilemiyorum.Ama en kotu oyuncu bile selcuktan iyidir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou: "Arkadaşlarımın yaptığı güzel işleri 2 hatayla mahvettim, çok üzgünüm. Taraftarlardan özür diliyorum.Gelecek maç daha iyi olacağım"

Levent Nazifoğlu: "Maçın hakkı beraberlikti. Gelmeden bize sorsalar, beraberliğe razı olurduk ama 2-0'dan sonra beraberliğe üzüldük tabii."

Bu oyuncu degistirmekten bahseden arkadaslar kimi alicakti Riekerink onu da bi soylese??

Senin takimin 3. Stoperi kim?? Kimse. Hepsi sakat formsuz.

Chedjou denen mal biz tv den nasil seyredoyorsak o da saha icinden oyle seyrediyor.

Orta saha gobeginde selcuk ve tolga var. Mesela tolga inanilmaz oynadi ama selcuk yardim etmediginden fena yoruldu. Selcuk veya Tolga yerine kimi alacakti??

Josue ve Cavandanin ne durumda oldugunu gprduk.

Stoper zayifken bu eksik gorulup stoper istendi muhtemelen . Bizim komisyon ekibi de gitti muzmin sakat Serdari aldi.

Orta sahada Allahi var Diarra, leiva icin cok ugrasildi. De jong geldi sakat.

Sag bek zayif dendi. Gidildi Cavanda alindi. O da sakatlandi.

Gecen sene bu takimi attigi gollerle tasiyan Poldi sakat. Oyle bir skorerden katki alamadik.

Karsinda gecen senenin samp. Takimina yiginla takviye yapti bjk. Her mevkide en az 2 alternatifleri var.

Kendi sahalarinda oynuyorlar.

Guya bu ulkenin en iyi 2 td den biri var.

Chedjou ve josue denen 2 capsiz aptal yuzunden berabere kaliyoruz millet Riekerink diyo utanmadan hala.

Gayet dogru futbolu oynadik. Ched ve josue aptali sebebi ile berabere kaldik.

Ama ben takimi begendim.
selçuk-hamit dk 60 dk 70 yasin-sinan, sabri cavanda yapılsaydı bu kadar basit berabere bitmezdi, futbolda herşey olabilir 3-2de verebilirdik maçı ama bjknin ekstra oynaması gerekirdi, bu kadar sinirlenmemizin sebebi bu biz verdik puanı bjk oynayarak almadı malalesef

Yahi ben bu macta kime kizayim simdi ?
Sabri basta haric fena degildi
selcuk fena degildi
sneijder iyidi
tolga eren Brima cok iyidiler
Yasin fena degildi

CHEDJOU SENIN GELMISINI gecmisini. Senin yuzunden Semihi ozledim

Selçuk fena değildi?

Neyse bişey demeyeyim şimdi sonuçta aynı takıma gönül vermiş iki renktaşız

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu oyuncu degistirmekten bahseden arkadaslar kimi alicakti Riekerink onu da bi soylese??

Senin takimin 3. Stoperi kim?? Kimse. Hepsi sakat formsuz.

Chedjou denen mal biz tv den nasil seyredoyorsak o da saha icinden oyle seyrediyor.

Orta saha gobeginde selcuk ve tolga var. Mesela tolga inanilmaz oynadi ama selcuk yardim etmediginden fena yoruldu. Selcuk veya Tolga yerine kimi alacakti??

Josue ve Cavandanin ne durumda oldugunu gprduk.

Stoper zayifken bu eksik gorulup stoper istendi muhtemelen . Bizim komisyon ekibi de gitti muzmin sakat Serdari aldi.

Orta sahada Allahi var Diarra, leiva icin cok ugrasildi. De jong geldi sakat.

Sag bek zayif dendi. Gidildi Cavanda alindi. O da sakatlandi.

Gecen sene bu takimi attigi gollerle tasiyan Poldi sakat. Oyle bir skorerden katki alamadik.

Karsinda gecen senenin samp. Takimina yiginla takviye yapti bjk. Her mevkide en az 2 alternatifleri var.

Kendi sahalarinda oynuyorlar.

Guya bu ulkenin en iyi 2 td den biri var.

Chedjou ve josue denen 2 capsiz aptal yuzunden berabere kaliyoruz millet Riekerink diyo utanmadan hala.

Gayet dogru futbolu oynadik. Ched ve josue aptali sebebi ile berabere kaldik.

Ama ben takimi begendim.
düşmüş orta sahayı hamiti alıp üçleyecekti göbeği ve oyunu kitlemeye ve soğutmaya çalışacaktı takım baskı yerken izledi. riekerinkin herşeyine ayvallah ama oyuncu değiştirmeme takıntısı tam bir saçmalık gerçekçi olalım

Herseye ragmen santrafor nedir, nasıl oynar gördük; Eren tam isabet..
Orta saha da Tolga Cigerci aranan kan oldu.. Itıraf edeyim, bu performansı beklemiyordum.
Bruma patlama özelliği olan bir oyuncu ve rakip takım acayip tırsıyor..

Bu macla birlikte ihtiyaclarımız belli oldu .. Chedju, Selçuk ve Sabri yerine 3 adam..

skorun üstüne yatmak gibi bir aptallik yapmayalim. topun ve oyunun kontrolü bizde olunca nasil da oynuyoruz.

kornerlerle filan adamlari iyice bunalttik. tolga ve carolda ofansa katki verince 35-45 arasi cok iyidik bence aynen öyle devam etmeliyiz bunlar savunmada cok aciklar verecek

kontra ataklarla farki artirmayi düsünmeliyiz

ulan ne dediysek tersini yaptilar tam tahmin ettigim gibi. korktugum basimiza geldi. skorun üstüne yatacak bir galatasaray olmamali. 10 dakika savunamiyoruz öyle oynayinca.

Chedjou: "Arkadaşlarımın yaptığı güzel işleri 2 hatayla mahvettim, çok üzgünüm. Taraftarlardan özür diliyorum.Gelecek maç daha iyi olacağım"
Ya Allah senin belanı versin be hala utanmadan gelecek hafta daha iyi olacam diyo lanet olsun senin gibi topçuya inşallah daha o formayı giymek nasip olmaz sana.

Geri