GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 129

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,5K
Sayfa
129/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
dert ettiğin şeye bak sadece futbol konusuyoruz diyip bu yalakalar şikeyi ört bas ettiler....

Ama Fatih Terim ARda Turan meselesini ısıtıp ısıtp açarlar hoca istifa eder Gelir Galatasaraya milli takım dibe vurur şansal milli takıma Fatih Terim gelsin diye kampanya başlatır..

Suan konusuyorlar. Ucude hakemi cok begenmisler mukemmel yonetmis

Ya işte romantiklik yapıyor savunanlar , benim için GS önemli ; saçma sapan hatalar yapan hocayı övecek değil millet bu Maçta . Adam oyuncu değiştirmiyor çünkü korkuyor , Selçuk'u çıkardı önceki maçlarda geldi Selçuk ayarı verdi ve şimdi de korkuyor . Tamam umut falan gereksizleri gönderdi diyoruz ama beyaz tvde Umut beni hoca değil yönetim ( Levent ) gönderdi dedi. Bence de o gidenleri bu değil nazifoğlu gönderdi zaten . Neyse umarım artık mantıklı hareketler yapar, tamam 2-2 çok güzel ama 2-0'dan geliyorsun bu durumda hala bu hocayı koruyanlar da ilginç . Umarım kendine çeki düzen verir yoksa Sabri'yi de alıp gider

Sent from my iPhone using Tapatalk

boş konuşma. bu hoca sayesinde ilk yarı 2-0 önde kapattın. yaptığımız romantiklik değil. hocanın hatalarının farkındayız. ama takımda gözle görülür değişimlere var. geçen seneden farklı kaç oyuncu vardı sahada? geçen seneki hocaların neden böyle top oynatmadı. hocanın oyunu okumasındaki sorunu hepimiz söylüyoruz. ama çıkardığı ilk 11, oyun hazırlıklarının doğru yapıldığı ortada. oyuncuların mental olarak iyi hazırlandığı da ortada. neyden bahsediyorsun.

Ben Chedjou 2-2 Galatasaray derim bu maçın skoruna.Takıma tek laf söyleyemem,şahane top oynadık ilk yarı.İkinci yarıda da deplasman takımı gibi oynadık.Ched malının 2 hatası sonucu belirledi.

Kajer bile böylesini yapmıyodur dimi :D sinirden gülüyorum valla.Kajerin yanında önünde kimler varmış,chedjou'nun önünde kimler varmış.Şu hataların yanındakilerle yöresindekilerle alakasını bana birisi anlatsın da aydınlanalım mk

5 galibiyetle yola devam edebilirdik.Yazık oldu.Kayseri maçı ve bugün ki maçta kaybedilen puanlar fazlasıyla üzücü.:(
Bugün ilk yarıdaki oyunu Kayseri'de oynamış olsak maçı kazanırdık.

Hamit'i pogba falan ilan etmiyorum.En kotu hamit bile bugun sahada topu en azindan saklar orta sahada bi kisi fazlalik yapardi dk 70 de.Ayrica yasin kotu oynadi demiyorum zaten cok koştugu için 60 'dan sonra pili bitti diyorum.Sinan girseydi ayni sekilde topu kanada surup yine oyunu kilitlerdi.Ilk 11 inde sabri ile Selcuk'un oynadigi takima 70 den sonra hamit ile sinani almak mi ilginc geliyor sana ??

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boş konuşma. bu hoca sayesinde ilk yarı 2-0 önde kapattın. yaptığımız romantiklik değil. hocanın hatalarının farkındayız. ama takımda gözle görülür değişimlere var. geçen seneden farklı kaç oyuncu vardı sahada? geçen seneki hocaların neden böyle top oynatmadı. hocanın oyunu okumasındaki sorunu hepimiz söylüyoruz. ama çıkardığı ilk 11, oyun hazırlıklarının doğru yapıldığı ortada. oyuncuların mental olarak iyi hazırlandığı da ortada. neyden bahsediyorsun.

Sen boş konuşma , adam gibi konuş önce . Boş adamla ben tartışmaya girmem bile , git işine

Şimdi biraz sakinleştim de,maç bittikten sonraki 20-25 dakika çok sinirliydim.Deli oldum Chedjou ve Josue'ye.Josue'ninki geçti de,şu Chedjou'ya halen öfkeliyim.2. golde yapmaya çalıştığı şey akıl alır,normal bir insanın (bak stoper demiyorum) yapacağı bir şey değil.Boku bokuna 2 puan gitti.Orada topu uzaklaştırsa bile en kötü 1-2 biterdi o maç.Beşiktaş da asla abartıldığı kadar bir takım değil bunu görmüş olduk.İlk yarıdaki gibi oynayan her takım puan alır bunlardan.Tabi Chedjou gibi bir saatli bomba olmazsa.

Ulan yenilmiş gibi üzüldüm.

2-0 öne geçmeyinde umutlandırmayın bari.

1 adam yüzünden giden 2 puan var, biz niye deplasmanlarda derbi kazanmakta bu kadar zorlanıyoruz. Niye 2-0 yapmısken adamlar üstüne gelirken sen 3 ü 4 ü bulamıyosun

T@patalk ????

bireysel hatalar hep oluyo bizim takımda...yapanı takımdan kesmeli.ilacı bu.ben taraftar için üzülüyorum.ama cavanda,de jong,podolski,sighurtson,sinan gümüş,josue takıma girince çok çok daha iyi olacağız...serdar azizi de hiç izeyemedik...nerdeyse 7-8 adam saydım size.az buz değil...hocaya da sabır gösterin.adam daha önce teknik direktörlük yapmadı.normal...

Hakem iyiymis 4 pozisyon gosterdiler ikisi yere atma ikisi talisca-yasin ve ilk yari son dakika pozisyonu sari ister diyorlar.
Dur bakalim birazdan aboubakarin kart isteme ve musleraya girislerini gosterecrklermi.

Hakemi asla begenmezmis taraftar, su ligin allah belasini versin.

Puhaha hurriyet.gazetesine gore.cok iyi.macmis centilmen gecmis. Lan gozunuzu mu optuler sizin.

Baskı yapmışlar lan sanki pozisyon buldu adamlar. Boş baskı yaptılar. Tamamen korner baskısı. Bizim beyinsiz yüzünden puan kaybettik işte.

Hakem iyiymis 4 pozisyon gosterdiler ikisi yere atma ikisi talisca-yasin ve ilk yari son dakika pozisyonu sari ister diyorlar.
Dur bakalim birazdan aboubakarin kart isteme ve musleraya girislerini gosterecrklermi.

Hakemi asla begenmezmis taraftar, su ligin allah belasini versin.

Puhaha hurriyet.gazetesine gore.cok iyi.macmis centilmen gecmis. Lan gozunuzu mu optuler sizin.

Olcay sürekli gerdi maçı,sarıyı gösteremedi bir türlü.İlk yarıda bir pozisyon vardı Carole'e atılan tekmeye de sarı kart veremedi.Ali Palabıyık bence sınıfta kaldı biraz.

Sen boş konuşma , adam gibi konuş önce . Boş adamla ben tartışmaya girmem bile , git işine

adam gibi konuşuyorum. 5 yaşındaki veledler gibi ilk olumsuzlukta küsüp gidiyorsunuz. hocanın yaptığı hatalar noktasında seninle aynı fikirdeyim. ama olumlu işleri de görmek lazım. madem bugüne kadar teknik direktörlük yapmamış birini getirdik, onun biraz da olsa bazı eksikliklerine kredi tanımak lazım. zaten oyuna müdahale hastalığı devam ederse sezonu bitiremez.

Ya bu Serdar Aziz ne zaman dönüyor takıma arkadaşlar bilen varmı ? Abi kurtulalım şu karaktersiz heriften ya yemin ediyorum suratını görmek istemiyorum şu adamın. Takım o kadar güzel soğukkanlı oynarken 10 dakika baskı yedik 2 hata yaptı verdi maçı.

Geri