GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 15

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,5K
Sayfa
15/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Aynen aynı görüşleri paylaşıyorum. Talisca bitiriciliği yüksek ama onun dışında en azından şimdilik oyun kalitesini düşüren 1 orta saha. Attığı frikik mesela topa iyi vurdu o ayrı ama kaleci yanlış yerdeydi. Dün de boş kaldı gol attı ama Sosa gibi ekstra bir 8 numara gibi oynayamaz. De jong oynarsa kilitler bence Talliscayı. Ancak şu da bir gerçek ki orta saha üstünlüğü kuramazsak yeniliriz. Bu nedenle ya De jong+ Tolga oynayacak ya da De jong sakat ise Hamit-Tolga-Selçuk 3 ü birden oynayacak.

Aklin yolu birdir reis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera > Fabri/Tolga

Sabri < Gökhan
Chedjou > Marcelo
Hakan = Tosic
Carole < Caner

Tolga > İnler
Selçuk < Atiba

Yasin = Olcay
Bruma > Quaresma
Sneijder > Talisca

Eren > Cenk

Melo olsa yine koyardı bu kuşlara be keşke De Jong yerine Melo'yu geri alsaydık Tolga ile efsane ikili olurlardı:-/

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olursa olsun sonuna kadar savaşacağımıza inanıyorum. Öyle kolay değil elini kolunu sallayarak Cimbom'u yenmek. Bu maçı 4.Yıldızı aldığımız Olimpiyat Stadı'ndaki maça benzetiyorum. Yine havaya girmişlerdi , çaktık bir daha toparlanamadılar. Aynı hisleri yaşatacakmışız gibi bir his var hayırlısı :)

Son düzenleme:
klasik kız gibi başlarız geriye düşersek o zaman saldırmaya başlarız 8taşın ağırlığını koyduğu maç olur inşallah ballı olur be 1 puan kopartır döneriz

Bir gercek var ki, Terim gittiginden beri derbi maclarinda üstünlük kuramiyoruz.

Besiktas'i Hamza döneminde 2 kez yenmistik, iki macta da iyi oynamamistik. Belki deplasmanda yine az biraz daha iyi oynamistik. Fener maclari ayni.

Ben bu takimin kolay deplasman derbisi kazanacagina pek ihtimal veremiyorum. Kazanirsak ciddi sürpriz olur.

Ama Besiktas'in bizden iyi olmasindan kaynaklanmiyor bu durum. Bizim derbi maclarinda sergiledigimiz sacma cekingen oyun.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

yenerlerse çok iyi olur face i açacağım çünkü.geçen sene ki halimizden sonra saldırılar karşısında kapatmak zorunda kalmıştım.zamanında çok yüklenmişim sanırım bejekelilere.

yenerlerse çok iyi olur face i açacağım çünkü.geçen sene ki halimizden sonra saldırılar karşısında kapatmak zorunda kalmıştım.zamanında çok yüklenmişim sanırım bejekelilere.

why-so-serious.jpg

Geri