GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 4

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,3K
Sayfa
4/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
süper kupa macina göre tam 7 oyuncu katildi kadrolarina. bence hersey senol günes'in cikaracagi kadroya bagli.
aboubakar talisca caner adriano rhodolfo gönül gibi adamlar ilk 11de olursa zorlaniriz

sabri selcuk ve yasin ilk 11 olmamali

acayip temposuz oynuyoruz bejeke bizden daha bi hoş oynuyor oyunun hakimi olucaklar maç boyunca bunu kabul edelim bizde sertlik yapıp piskolojileriyle oynamalıyız Podolsky ve de jong mutlaka oynamalı derbyleri bilen sert oyuncular bunlar. puan çıkarma şansımız yüksek bence. bejekede iş bitirici adam yok.

Sabri ve Selcuk oynamasın puan kopartırız.Keske Poldi olsaydı bu macta tam onun maçıydı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Sinan Engin gibi cinsler yüzünden o kadar çok istiyorum ki yenmeyi . Vallaha adamlar şu an kendini Barça görüyorlar , abartmıyorum ki bunlar camia olarak kafayı yemiş

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yarın bjk havasini alir.Hem CL hem lig oynamak onların kültürunde yok o yuzden çuvallarlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Objektf olacam. Yeni stadin verdigi gazla ilk derbide istahli tinerci taraftarlar olacaktir. Ama su bir gercek hucum olarak bjk daha oturmus bir takim. Iki takiminda defansi bireysel olarak kotu. Oguzhan buyuk maclarda sonuk olan bir oyuncu. Boylesine buyuk maclarda tecrube ve winnerlik onemlidir. Korktugumdan falan degil ama kompakt onayip Bruma ve Yasin / Sinan gibi patlama hizi yuksek oyuncular ile bos alan bulabiliriz. Bjk muhtemelen bam bam bam oynayacaktir. Caner sifira inmeden tonla orta yapacaktir. Bizim stoperlerin bu macin skorunda cok etkisi olur. Beraberlik gayet iyi olur.

ev sahibi avantajı ile topun kontrolü onlarda olur. bizim icin de ilginc olacak zira ligde oynadıgımız her macta rakip geriye yaslandı biz de 550+ pas yaptık. olabildigince tempoyu düsürmek gerek. talisca'nın abartı bir oyuncu oldugunu dusunuyorum onu oyundan düşürebiliriz bence. quaresma bizim maclarda iyi oynuyor ona dikkat lazım. aboubakar'ın takım arkadaslarıyla uyumu pek iyi degil gibi geldi. sırtı donuk oyunu da cok iyi değil. bjk'nin nasıl bir orta saha ile baslayacagı da onemli. biraz daha cirkef oyuncular oynamalı derbi atmosferini bilen. De Jong, Podolski, Cavanda oynasa iyi olur o yüzden.

Keşke kazanabilsek ama bizim için en iyi ihtimal 0-0 olur gibi.Podolski,cavanda,de jong,sigthorrson takıma katılmış olsalar bu maçtan umutlu olurdum.Gene selçuk,yasin ve sabriyle başlayıp kanser oluruz.

Bugün 2. Yarıda oynadığımız gibi oynar kaptırılan her topa baskı yaparsak herşey olabilir maçta. Korkmaya gerek yok sonuçta beşiktaş rakip. Oynar oynar gelir bize toslar.

Ya hala sinir oluyorum , hoca güzelsin hoşsun ama niye cavandayı denemedin ; hadi başlatmadın niye son 20 dakika sokmadın oyuna . Arkadaş bu maça niye Sabri çıkar ki, bir de dün Sabri iyi oynuyor niye değiştireyim diyor . Hani bu adam zorla sağ bek aldırmış bir adam , ne oldu da bu virüs de buna bulaştı aklım almıyor . Sabri git bu klüpten arkadaş , sanırım ben de teknik direktör olsam oranın havasını alınca ben de Sabri'yi oynatacağım . İnsan bjk maçı için en azından 30 dakika oynatırdı ki şimdi Sabri oynaması kesin bjk maçında . Neyse umarım en az 1 puan ile döneriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Besiktas'li taraftarlar 3leriz diyorlar.

Bunlar harbiden abartili özgüven patlamasi yasiyorlar. Unutmayin ki rakibiniz Galatasaray. Takimin 100% iyi oynamamasina ragmen en üst siralarda yer aliyoruz. Bir de iyi oynadigimizi düsünün iste.

Bu maci bizim oyunumuz belirler. Eger seyirci ve stad diyip sadece defans yapmaya cekilirsek öyle yada böyle golü yeriz, zor gol atariz. Dün oldugu gibi oyuncular tek basina pres yapip rakip oyunculari ölümüne kovalarsa yine cok acik verip öyle yada böyle gol yeriz.

Fazla topa sahip olup kendi oyunumuz oynayip iki stoperin üstüne oynamak lazim. Bizim topa cok sahip olmamiz demek Besiktas'in seyirci baskisindan dün bizim yaptigimiz gibi pres yapmasi demek. Bundan yararlanip Bruma'yi kullanmak gerek. Ayrica Yasin yerine Sinan oynamali, yemisim defansa katkisini. Yasin cok mu defans yapiyor..

bu kargaları neden bukadar gözünüzde büyüttünüz anlamadım

gecen hafta sahadaki benficadan daha kötü gören varsa bizi zaten izlemesin macı

Geri