GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 7

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,4K
Sayfa
7/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Kaleciyi konuşmak anlamsız. Bekleri iyi. Stoperler eşit. Ön liberoda totalde iyiler. Kanatlar eşit. 10 numara bizde. Santrafor bizde. Hoca olarak biraz daha iyiler. Ev sahibi avantajı onlarda.

Özet bu
d1ac70a1991bd9656ab1a8492fcdd9fc.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kaleciyi konuşmak anlamsız. Bekleri iyi. Stoperler eşit. Ön liberoda totalde iyiler. Kanatlar eşit. 10 numara bizde. Santrafor bizde. Hoca olarak biraz daha iyiler. Ev sahibi avantajı onlarda.

Oynanan futbolu değerlendirmeye almamışsın ama.Baskı oyununa karşı koymamız lazım.Habire baskı yiyerek 90 dakika geçmez.Diğer bir endişem de bu.

Takım ne durumda bu maçta net olarak görürüz.Rize maçındaki gibi oynarsak puan almamız zor Sneijder'in ve oynarsa Selçuk'un oyun içinde daha aktif rol alması lazım.Bjk savunmayı öne çekecektir Bruma'nın kontraları çok kritik olacak

Hucum olarak Besiktas daha oturmus bir takim ama geri kalan oyunlarda biz ondeyiz bence ozellikle oyunu kontrol etme olayinda ligin en iyisiyiz suan. Her mac biz ayarliyoruz tempoyu. Kisaca domine ediyoruz ama besiktas bunu yapamiyoruz. Bam Bam Bam hucum yapiyorlar ama oyunu sogutamiyorlar. Bilmiyorum benim sahsi tespitim. Biz bu Akhisar'a top gostermedik...

Ben kazanacagimizi düsünüyorum.

Bu maci alirsak bu kiclari göklere kadar kalkmis sikecileri cok pis üzeriz, öyle böyle degil yikilir adamlar bence.

Kendilerini bir halt sanmaya basladilar. Hayirdir adama sorarlar nereden geliyor bu özgüven diye. Siz 3.yildizin pesinde kosarken biz 5.yildiz icin savasacagiz.

Allahin tinercileri kendilerini Barcelona saniyor, ulan sunlara bi güzel koyalim da felekleri sassin eziklerin.

Ben sadece kağıt üstünde baktım tabi. Oyun olarak bu maça kadar bizden öndeler.

Şampiyonluk yarışında böyle devam edersek Arena'da her şekil yeriz bunları.Geçen yıl ligde hedefsizdik,o maç Bjk için daha önemliydi,onlar kazandı,onu da zar zor.Normalde deplasman derbileri dahil derbilerde 1 puan iyidir hiçbir zaman demem ama bu sefer geleneği bozacağım.Hiç kazanacakmışız gibi gelmiyor çünkü.Kazanırsak hem ikili averaj olarak,hem de moral ve psikolojik üstünlük olarak çok büyük avantaj olur tabi.

Beşiktaş'ın yenmenin formülü belli çok pas yapmak(buna yan pas dahi) bu da iç sahada onların sinirini çok bozacaktır ve delireceklerdir üzerimize çekince el bombasını pimini çekip kara oğlanın önüne atıyoruz o da kesin caner veya gökhan'a kırmızı kart yedirir :D Ama kesinlikle hakem eğer adaletli davranırsa beşiktaş 1 veya 2 kırmızı yer ve 0-1 0-2 gibi bir skorla arenaya 50 bin kişi önünde döneriz :D

Muslera
Cavanda Chedjou Hakan Carole
Jong Tolga
Josue Sneijder Bruma
Eren

Cenk-Linnes-Semih-Selçuk-Yasin-Sinan-Podolski.
​

Yasin ve Sabri ile başlarsak (kesinlikle ön yargısız bu tercihlerim gerçekten) net bi şekilde puan kaybedeceğimizi düşünüyorum-hissediyorum.

İyi oynamak zerre umrumda değil onlarda oynamadığı sürece.
Muslera
Cavanda Ched Hak Carole
Selçuk Tolga De jong
Wes
Bruma Eren
​
gibi sürpriz gelebilir gibi hissediyorum.ama bi yandanda zayıf geliyor bu ihtimal.

Son düzenleme:
Geri