GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 23

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,6K
Sayfa
23/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
TARİHTE BUGÜN | 2013-2014 Sezonu 5. hafta - Tesadüf :)
Beşiktaş 0 - Galatasaray 3 ( Hükmen )

Cs8JKq0WgAArtu1.jpg

hükmen ibaresini kabul etmiyorum

zaten iki tane cakmistik ve öndeydik

Bizim en büyük eksiğimiz ceza sahasında çoğalamamak. Bu yüzden de Erenin ekstra işler yapması gerekiyor gol atabilmemiz için. Kanatlardan gelen ataklarda ters kanat oyuncusunun forveti ikilemesi lazım ama Brumada o özellik yeteri kadar iyi değil maalesef. Sevmem ama yasin bile daha iyi yapıyor o işi.

Bu anlamda Poldi çok önemli bizim için. Eminim Erenin performansı onun dönüşü ile katlanacaktır.

Sampiyonluk icin puan bakimindan onemli degil belki ama havaya girme acisindan cok onemli mac..orda caktiktan sonra bjk diger maclarini rahat oynayamaz..hep bizim tehlikemizi hisseder.. tersi olursa da bizim icin gecerli olacak

Kadro olarak kağıt üzerinde daha iyi olsak da hem performans, hem de oyun anlayışı olarak bjk daha iyi durumda. Ayrıca statlarındaki ilk derbide atmosfer avantajını sonuna kadar kullanacaklardır.

Podolksi, De Jong ve Cavanda'nın hazır olmaması başka bir dezavantaj, özellikle Podolski'nin.

Her ne kadar bu durum beni memnun etmese de Sabri ve Selçuk yerine Cavanda ve De Jong'u ilk 11'e yazmak ciddi hata olur. Sabri de Selçuk da derbi tecrübesi yüksek futbolcular ve derbiler söz konusu olduğunda winner kimliğine bürünebiliyorlar.

Bjk maça tempolu başlayacak. İlk 30 dakika pas oyunu yapmayı becerip topu etkin şekilde dolaştırarak preslerini kırabilirsek ikinci yarı oyunun temposunu biz yönlendirebiliriz. Ne olursa olsun ilk yarıdaki oyunumuz -kendi yarı sahamıza gömülmemek şartıyla- gol yememek üzerine olmalı.

Bjk ofansif kurgusunu kanat bindirmeleri üzerine kuracaktır. Bruma ve Yasin rakip beklerin rahat çıkmasına izin vermeyecek şekilde hareketli olmalı kanatlarda.

Kontratak ve duran toplar gol tehlikesi yaratabileceğimiz en önemli fırsatlar olacaktır ama bjk'yi kendi yarı sahamıza gömülüp beklersek maçtan puan almamız mucizelere kalır.

Beşiktaş maçın favorisi.

Bana göre ihtimaller %60 bjk galibiyeti, %30 beraberlik, %10 bizim galibiyetimiz şeklinde.

Galatasaray'ın, favori olmadığı maçlarda şaşırtıcı sonuçlar almak gibi bir geleneği var ama bu kez işimiz oldukça zor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kadro olarak kağıt üzerinde daha iyi olsak da hem performans, hem de oyun anlayışı olarak bjk daha iyi durumda. Ayrıca statlarındaki ilk derbide atmosfer avantajını sonuna kadar kullanacaklardır.

Podolksi, De Jong ve Cavanda'nın hazır olmaması başka bir dezavantaj, özellikle Podolski'nin.

Her ne kadar bu durum beni memnun etmese de Sabri ve Selçuk yerine Cavanda ve De Jong'u ilk 11'e yazmak ciddi hata olur. Sabri de Selçuk da derbi tecrübesi yüksek futbolcular ve derbiler söz konusu olduğunda winner kimliğine bürünebiliyorlar.

Bjk maça tempolu başlayacak. İlk 30 dakika pas oyunu yapmayı becerip topu etkin şekilde dolaştırarak preslerini kırabilirsek ikinci yarı oyunun temposunu biz yönlendirebiliriz. Ne olursa olsun ilk yarıdaki oyunumuz -kendi yarı sahamıza gömülmemek şartıyla- gol yememek üzerine olmalı.

Bjk ofansif kurgusunu kanat bindirmeleri üzerine kuracaktır. Bruma ve Yasin rakip beklerin rahat çıkmasına izin vermeyecek şekilde hareketli olmalı kanatlarda.

Kontratak ve duran toplar gol tehlikesi yaratabileceğimiz en önemli fırsatlar olacaktır ama bjk'yi kendi yarı sahamıza gömülüp beklersek maçtan puan almamız mucizelere kalır.

Beşiktaş maçın favorisi.

Bana göre ihtimaller %60 bjk galibiyeti, %30 beraberlik, %10 bizim galibiyetimiz şeklinde.

Galatasaray'ın, favori olmadığı maçlarda şaşırtıcı sonuçlar almak gibi bir geleneği var ama bu kez işimiz oldukça zor.

Kadro olarak kağıt üstünde nasıl daha iyiyiz anlamadım. Oyuncuların kariyeri olarak mı, istatistiksel form durumu olarak mı?

Beşiktaş maçın favorisi.

Sessizce uzaklaş burdan kanatlı kuş

Al kaybetmeyen GS var , sakatlık olmazsa aynı diyor ; bu da kafayı yedi şükür. Jong sakatlanmış yine ,18'e de almıyormuş ; rezillik resmen , aldığın 2 adam sağlam çıktı sadece . Hele bu jong işini hiç anlamadım, diğerleri neyse de bu niye çürük , neyse ya sinirim bozuldu yine . Sabri Yasin'le mutluluklar hoca

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş maçın favorisi.

%10 mu? Yuh be kendinize gelin artik.

Gören de rakip Barcelona sanar. Bu Besiktasi gözünüzde cok büyütüyorsunuz.

%10 demek icin Besiktasli olmak lazim sanirim..

Jong'u savunup , Tolga'yı savunmadığım için özür dilerim . Çürük diye jong denen cinse demeliydim , Tolga'ya değil . Jong 4 dakika ile 2 haftadır sakat , antremanlarda sakatlanıyor ; sözde Tolga müzmin sakat diyorduk . Aman jong sen gelene kadar zaten ilk yarı bitecek , işe bak ya o kadar adam al hepsi sakat olsun ve Sabri Yasin kanadı olsun. Geçen seneden farklı sadece 2 oyuncu oynuyor transfer olarak , o da tarihin rezil sezonlarından çıkmış bir kadro üzerine . Neyse artık hoca da tercihler de Sabri falan sapıtmaya başladı hayırlısı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Turkiye kupasi maclarini izliyorum , 2010 sezonunda ap acik volkan senin elle oynamasina "aciyip" sari karttan kirmizi gosteremeyen , aforoz edildikten sonra 2 sene gecince 2012 sezonunda yine macimiza verilip 4-2 kaybettigimiz macta 2 kirmizi ile hepimizi delirten abdullah yilmaz HALEN mac yonetiyor

ozguc turkalp halen mac yonetiyor . sonra bu futboldan adalet bekliyoruz .. sikeymis bilmem neymis ,esas hakemleri yola getiremedikten sonra bu sarki bitmez

abdullah yilmaz denen adamin hakemlik yapmasi futbola ihanettir , iki mac iyi gitse super lige verirler yeniden utanmadan

21-211 Galatasaray -2 Bursaspor mac ozeti Ligtv.com.tr

Son düzenleme:
Kadro olarak kağıt üstünde nasıl daha iyiyiz anlamadım. Oyuncuların kariyeri olarak mı, istatistiksel form durumu olarak mı?

Kağıt üstünde dediğimize göre oyuncuların oynadıkları bölgedeki yeteneklerine göre.

Kale= Muslera ***** - Tolga **
Sağ bek= Sabri ** (yalnız derbilerde üzerine koyan bir oyuncu) - GG ** (eski GG'den eser yok)
Stoperler = İki takımın ortalama **
Sol bek = Carole *** (**** potansiyeli var) - Caner ***
DOS = Tolga *** - Atiba ***
8 numara = Selçuk ** - Oğuzhan ***
10 numara = Sneijder **** - Talisca ***
Kanatlar = Bruma ****/Yasin ** - Q7 ****/Olcay **
Forvet= Eren ****/Cenk ***

Bjk'nin stoperleri, özellikle Tosiç formda. Ortasaha oyuncuları da daha formda. Fakat en önemlisi takım olarak oyun anlayışları geçen sezondan geride olsa da bizden ilerde.

Kağıt üstünde dediğimize göre oyuncuların oynadıkları bölgedeki yeteneklerine göre.

Kale= Muslera ***** - Tolga **
Sağ bek= Sabri ** (yalnız derbilerde üzerine koyan bir oyuncu) - GG ** (eski GG'den eser yok)
Stoperler = İki takımın ortalama **
Sol bek = Carole *** (**** potansiyeli var) - Caner ***
DOS = Tolga *** - Atiba ***
8 numara = Selçuk ** - Oğuzhan ***
10 numara = Sneijder **** - Talisca ***
Kanatlar = Bruma ****/Yasin ** - Q7 ****/Olcay **
Forvet= Eren ****/Cenk ***

Bjk'nin stoperleri, özellikle Tosiç formda. Ortasaha oyuncuları da daha formda. Fakat en önemlisi takım olarak oyun anlayışları geçen sezondan geride olsa da bizden ilerde.

bir önce ki sezondu galiba biz sürünüyorduk bunlarin yine bir yerleri kalkmisti

gittik sakin bir sekilde tokatlayip geldik

Geri