GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 25

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
25/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
o zaman takim hazir degildi yavas yavas iyi degil ama dogru oynamaya basladik

burda milletin sana takmasi verdigin yüzdeler

biz en kötü dönemimizde bile hem bunlari hem diger kus beyinlileri yenebiliyoruz

ona bakarsan kadro kaliteleri o kadar da abartilacak kadar artmadi

Tamam, madem Galatasaraylılık atıp tutmakla oluyor, burada dalga geçenler 0/2 çifte şansa 500 TL bastıkları kuponları paylaşsın. Ben de 1/0 çifte şans kuponuna 500 TL basıp paylaşayım.

Olası bir Galatasaray galibiyetine, burada kendi çapında ironi yapanların sevinçlerinin toplamından daha çok sevinirim. Takımını sevmek fanatiklikten kör olmak değildir. Zaten genelde de bu kafadaki tipler takım başarılı değilken ya sövüp deşarj olmaya gelirler, yada ortadan kaybolurlar. Kendini mutlu etsin diye Galatasaray'ı destekleyene ben taraftar demem.

Öncelikle üslubunu değiştir birader. Barzoluğun lüzumu yok.

Cesaretle ahmaklık arasında ince bir çizgi var. Daha çok ahmaklar sıçarak ölür.

Süper Kupa maçında Bjk'yi diktiğimizi söyleyen futbolu bilmiyordur. Bjk o maçta oyun olarak üstündü.

Ergen fanatik forumu dinine yandığım.

Ulan ali ece kilikli kanatli ped

Yürü git forzaya takil

Super kupa nasil acitmis ama öyle böyle dikmemisiz

Ölümüzle bile basa cikamamaniz cok komik

Gidin rakibiniz bursayla boy ölcüsün

Iyi forumlar

Adsız.webp
fazla şaabmamak lazım

Ulan ali ece kilikli kanatli ped

Yürü git forzaya takil

Super kupa nasil acitmis ama öyle böyle dikmemisiz

Ölümüzle bile basa cikamamaniz cok komik

Gidin rakibiniz bursayla boy ölcüsün

Iyi forumlar

Halen ulan diyor terez.

Yazacak argümanı, argümanla da cevap verecek beynin yok, anca terbiyesizlik.

Adamsan (ki değilsin), görüşelim, yüzüme söylemeyi dene.

Tamam, madem Galatasaraylılık atıp tutmakla oluyor, burada dalga geçenler 0/2 çifte şansa 500 TL bastıkları kuponları paylaşsın. Ben de 1/0 çifte şans kuponuna 500 TL basıp paylaşayım.

Olası bir Galatasaray galibiyetine, burada kendi çapında ironi yapanların sevinçlerinin toplamından daha çok sevinirim. Takımını sevmek fanatiklikten kör olmak değildir. Zaten genelde de bu kafadaki tipler takım başarılı değilken ya sövüp deşarj olmaya gelirler, yada ortadan kaybolurlar. Kendini mutlu etsin diye Galatasaray'ı destekleyene ben taraftar demem.
Ya arkadas ne atip tutmasi?

Bunlar yasanmis konular

Iki kus beyinli camiada en kötü dönemlerimizde bile bizle öyle pek bas edemediler

Bu sezon su ana kadar takim iyi bir hava yakaladi cok iyi olmasada dogru oynuyor

Evet macin favorisi besiktas ama oda ev sahibi olduklari icin

Geri