GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 26

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
26/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Adresini ver ,yuzume soyle gibi gariplikleri desteklemesem de, 10% gibi bir sans vermeyi biraz asiri bulsam da , bu forumda neden karsit fikirlere saldiri bir rituel haline geldi ?

gecen sene fb sampiyon olmasin diye konustuk , bjk li ilan edildik , simdilerde de fener kotu ama dikkat toparlayabilirler desek ,ya da avatarimizdan fenerli ilan ediliyoruz mesela

hayir ben gulup geciyorum fakat baskalari isi adres istemeye filan vardiriyor .. sakince yorumlari okuyup sakince cevap vermek bu kadar zor olmamali , ya da butunuyle katilinmayan fikirleri okumamak , ya da kaale almamak da mumkun

giphy.gif

Besiktasi Benfica macinin ikinci yarisini cok begendim. Yani kolay mac olmayacak.
%10 biraz abarti olsa bile yenme sansimiz cok zor su sartlarda gibi. Hem formdalar hem kendi evlerinde oynuyorlar.
Beraberlik cok iyi bir sonuc olur. Bu benim fikrim. Ama Oyunu degistirecek oyuncular Bizde. Insallah yeneriz

Herzamanki gibi Besiktasin balonunu biz patlatacagiz. Bizden yedikleri tokatla yine dagilip yaristan koparlar.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

doldur boslalt oynadilar macin ikinci yarisi

ne kupa macinda nede ligde pek bi numaralarini görmedim

karabuk macindada hakem kurtardi bunlari

doldur boslalt oynadilar macin ikinci yarisi

ne kupa macinda nede ligde pek bi numaralarini görmedim

karabuk macindada hakem kurtardi bunlari

En mantıklı ve doğru yorum ( bana göre ).
Gariban akhisara bile defanstan şişirme toplarla oynadılar. Hiç bir organize atakları olmadı.
1 tane derin topa ve kk ile maçı kazandılar.
Geçen seneki bejeke yok bu sene.
Hele o ofans hatta hiç yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

En mantıklı ve doğru yorum ( bana göre ).
Gariban akhisara bile defanstan şişirme toplarla oynadılar. Hiç bir organize atakları olmadı.
1 tane derin topa ve kk ile maçı kazandılar.
Geçen seneki bejeke yok bu sene.
Hele o ofans hatta hiç yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bjk gecen senede öyle ahim sahim top oynamadi ki bana göre
hakemler yardim etmese fb sampiyon olurdu bence

kac tane avantadan penalti kazandilar

bizde fb olmasin diye sesimizi cikarmadik

bjknin bana göre fark yaratan topcusu oguzhan o olmayinca hucum ataklari duzensiz oluyor
oguzhanda buyuk maclari cikaramiyor
bi tane iyi macini hatirlamiyorum buyuk maclarda

ztn bi istatistik görmüstüm

oguzhanla oynadiklari macin %70 kazanmislar onsuz %50ye inmis istatistiklari

gomez ve sosada yumurtadan kus cikaran cinsden topculardi

bu taliscayla cenkle olacak is degil

talisca zaten gece hayati kumari fln olan adammis istanbula alissin hele sen gör cümbüsü

Riekerink hocamız kupa maçındaki gibi oynatmasın yeter mücadele istiyoruz mücadele keybetsek de önemli değil bu takım bu sene şampiyon olacak her halükarda

Geri