GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 52

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
145,2K
Sayfa
52/143
BBeşiktaş22Galatasaray24 Eylül
ben futbolcu olacam bana bir taraftar toplulugu fetocu **** bagiracak kafa sallayip gecerim. ulan sahada ulan futbolcularin fetocu ile ne alakasi var :D

eskiden kadrolar yarim saat onceden belli oluyordu, bir saat oldu, simdide bir bucuk saat olacak. allah nasip edersen bir gun kadro sabahdan belli olacak.

Galatasaray XI: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Tolga, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Derdiyok.
Yedekler: Cenk, Hamit, Linnes, Sinan, Semih, Josue, Cavanda.

Besiktas'in kadroyu begendim. Sacma sapan isler yapmazsak en az beraberlik aliriz bunlardan diye düsünüyorum.

Beşiktaş XI: Fabri, Gökhan Gönül, Tosic, Marcelo, Caner, Atiba, Gökhan İnler, Oğuzhan, Quaresma, Olcay, Cenk.

Yalniz bizim yede kulübesi resmen agliyor. Oyunu sonradan forse edecek tek bir adam yok su an ne yazik ki.

Bir nevi Sinan var ama o da derbilerde cok pasif kaldi, diger yandan ikinci yarida sans verilirse uzun süre oynamadigi icin hirs yapip iyi bir performans gösterebilecegini düsünüyorum Sinan'in.

Sabri yasadi önünde Olcay kazmasi oynayacak.

Bir kazma baska bir kazmaya karsi, cok enteresan kareler olusabilir bizim sag kanatta bu ikisi karsilasinca.

Geri
Üst Alt