GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 106

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
106/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Kayseri deplasmaninida JOR vermisti bu maci da JOR verdi. Gorun artik gercekleri. Ikinci yari gol geliyorum diyordu 80 dk beklenir mi degisiklik icin? Yazik

Hakem seninde *********************************** ******************************************************** sülaleni

-Tapatalk-

su mac giderse acık söylüyorum ilk 5'e bile giremeyiz.

Galatasaray 10 dakikada bjk karsısında dağılamaz. direnin ulan geri dönün hadiii...

saldırın ulan saldırınn....

70e kadar yemedik yemedik simdi 5dkda iki gol yedik. skora göre degil oyuna göre hamle yapmasini ögrenmeli riekerink resmen 0 puanla gidecez

Zaman geçirmeden kart gösteren adam tekmeye göstermedi, aldatmaya göstemredi, itiraza göstermedi.

Son yıllarda derbilerde bu kadar yanlı yönetim çok azdır. Bizimkiler de sahada kuzu gibi. İtiraz edin lan biraz.

chedco karabasan gibi

Böyle uyuyan insanların üstüne kabus gibi çöküyor..Şerefsiz geldiği günden beri hah şu maçta süper oynadı dediğimi hatırlamıyorum....
Buna verilen parayla ne adamlar alınırdı

JOR sıçtı diyonuzda adamın ne yapmasını bekliyorsunuz. Deplasmandayız ve derbi maçı oynuyoruz 2-0 da öndeyiz takımı geriye çekmesi kadar normal birşey yok yapması gerekeni yaptı hoca taktiksel olarak belki değişiklikler konusunda sıkıntı olabilir ama malzeme belli defans hattımız ortada defans oyuncularının mallıkları yüzünden yediğimiz golleri JOR hocanın üstüne yıkmak saçmalık.

Geri
Üst Alt