GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 126

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,6K
Sayfa
126/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Reis Selcuk pasorse , Inler ne ********************* gazetesi?

Adam pas konusunda selcuka ders verdi ama gscye gore Hurriyet bile daha teknik bundan...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben burda dedim millet yok çöp filan dedi. Adam efendi ce topunu oynuyor keşke biz alsaydık eren ilede süper anlaşırdi yıllarca bir oynadılar

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

2.yari hala chedjou ile devam edersek samiyen falan farketmez bu ezik bize her yerde gol yedirir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şunu gördük bjk bizden hiç bi şekilde iyi bir takım değil. 40 bin kişi önünde böyle ezik oynayan hiç bi takım görmedim ben, samiyende biz yenilsekte bi performans ortaya koyuyoruz. Kadıköy de 2-2 biten mactada ikinci yarı feci ezmiştik feneri baros kacırdı 2-2 bitti. Yanarım yanarım o son pozizyona yanarım, heyecandan atamadı sanıyorum yoksa gelişine vursa kalecinin köşesinden çıldırıcaktık. Hadi onu gectim yanında adam var pas verse boş kale. Çıldırıyorum ya.

Şimdi fbjk düşünsün samiyene gelin bakalım.

T@patalk ????

Farka gidecez diyordum Antu bile diyordu Galatasaray orta sahada değişiklik yaparsa maç ya 5-0 olur yada iptal sahaya girenlerden

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Bu gece yine siroz olucaz anlaşılan. Salak cheodju her derbide takımı yakıyor sadece derbilerde de değil! Bi diğer öküz josue yanındaki adam asist yapmaktan aciz gecemizi mahvetti

mactan once beraberlık yeter derdım ama su oyunun hakkı 3 puandı ya.jor 60 da degısıklıklerı yapmaya baslasa 5 er dk arayla mac 2 0 bıtecektı belkı atabılırdıkte.once ched sonra jor yuzunden bu mac boyle oldu

Kuşların Fetö muhabbetinden yeminle kusasım geldi :D Her acziyetlerini, "Fetösaray" tarzı ucuz laflarla gizlemeye çalışıyorlar. Yakında Muslera için "cemaatin uruguay imamı" demelerinden korkuyorum. Yaparlar bunu. Tuttuğu toplar gol sayılsın diyecekler. Az kaldı. O kadar acizler

Geri