GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 134

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,5K
Sayfa
134/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Aynen oyle renktas. Cildirmamak elde degil.

Ched ve Josue denen okuzler yuzunden 2 puan gitti malesef insan ona uzuluyor.

Yoksa bu takima Serdar, Poldi, De jong, Cavanda saglikli sekilde katilirsa neler olabilecegini hepimiz gorduk.

Ayrica hamzanin calistirdigi yaz sezonunu da 1 yas daha yasli takima Riekerinkin calistirmasindaki kondusyon farkini da net sekilde gormus olduk!

Ben orda Sabri'nin de topa çıkmayışına ifrit oldum. Şu adamlar bi' gelsin de kimseye top göstermeyiz artık.

Kadıköyde de aynı oyunu oynayalım zaten yeneriz feneri. + 1 puanda iyidir o deplasmandan.

Sonra gelin samiyene ikinci yarı hadi bakalım.

T@patalk ????

Bu ligin kralıyız net.

Herkes görmüştür artık takımın gücünü. 1-2 kişi dışında takım iyi bjk yi 60 dakika sahadan sildi. Beleşe 2 gol atıp seviniyolar.

T@patalk ������������������������

Kendileri de bal gibi biliyorlar bugün takimlarini ezdigimizi. Hem de düsün yani daha Podolski sakat, Cavanda sakatliktan yeni cikti, Sigthorsson sakat, ne kadar yetersiz bulsam da Serdar sakat, Sinan formsuz.

Bence sampiyonluk icin gayet yeterli bir takimimiz var. Sirf Podolski'nin geri dönüsü bile bize cok sey kazandiracaktir.

Valla yorumlara bakıyorumda şampiyonluk havasına girmişiz gibi..
Fazla üzmeyin renkdaşlar kendinizi bomba gibi takımımız var..
Oturacak daha da iyi olacağız ve şampiyon olacağız bu sene..
Kenetlenelim yeter takım bizi tribüne çağırıyor resmen..
Formanı giy gel diyor..
Hiiiç karamsarlığa gerek yok..
Yenseydik çok şey kazanmış olmayacaktık yenilseydik bile çok şey kaybetmiş olmayacaktık olsun futbol bu yeter ki böyle gönülden oynayalım..
Er ya da geç neticeyi alacağız..

Takımımızdaki her ne kadar iki üç tane gereksiz oyuncuya kızsak da şu balon saçma sapan kargaları şampiyon ilan eden olursa bir daha net bjklidir. İddia ediyorum fb biraz seri yaparsa bjk altta bile kalır . 3 büyükler içinde en kötü forvetler bence bjkde. Biz de ise chdejou diye bir adam var herkese bedel zaten . Özetle çakma barçayı öven onların forumuna yazılsın . 65 dakika mal gibi sadece top teptiler , hani o 38373 puanla şampiyon olacak takım bu .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendileri de bal gibi biliyorlar bugün takimlarini ezdigimizi. Hem de düsün yani daha Podolski sakat, Cavanda sakatliktan yeni cikti, Sigthorsson sakat, ne kadar yetersiz bulsam da Serdar sakat, Sinan formsuz.

Bence sampiyonluk icin gayet yeterli bir takimimiz var. Sirf Podolski'nin geri dönüsü bile bize cok sey kazandiracaktir.

Josue yerine bugün o girse skor zaten 3-2 idi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben takimi cok begendim. Beklentilerimin cok ustunde oynadik. Evimizde doseriz bu ibnelere rahat olun.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri