16/17 H:5 | Fenerbahçe 2-1 Gaziantepspor | M.S | 25 Eylül

Bir kez daha gördük ki eli yüzü düzgün her takım Fener'i yamultur. Antep top oynamadığı halde zorladı. Hele son dakikalarda salak salak pas hataları, topu tutamamaları falan. Saraçoğlunda bu tür takımlar bile zorluyorsa bunları Kadıköy laneti için winter is coming...

chedcoyu herhangi bir stoperle kıyaslayan futboldan anlamıyordur.Yahu yaptığı aldırdığı kurtardığı iyi oynadığı tek bir maçı yazın buraya chedconun..
Attığı gol var cl maçında anderletch baska yok

Yetti be ne chedcoymus ulan izlemesek nesta maldini thiago silva kardeşim tek hamleli kağnı gibi hava topu olduğunda böyle sığır gibi izleyen..biri çalım attımı en az 2 metre arkasında kalan hah eğer bir maçta bunları yapmadıysa topu bizim kalemize atan bir adamdır chedco....
Hala daha herhangi bir stoperle kıyaslıyorsunuz...

Kasimpasa ve Antep e karsi kazandilar diye kendilerini bi bk zannetmesinler. Kolay fikstüre, simdiye kadar bütün maclari Istanbula da oynamalarina ragmen 5 haftada 7 puan toplayabildiler.

Her maç aynı bok Kadıköy'de.

0-3 yapmadan rahat yok bu lanet stadda.Ne yapıp ediyorlar karambol,bal göt atıyorlar bir şekilde.
İnanılmaz derecede şans var bu takımda Ersun Yanal döneminde 80'den sonra atıp kazanıkları maçlardan en az 16 puan aldılar yoksa o sezon bizden farkları yoktu

Fenerin 2. Golunden önce faul var,bu serefsiz hakemlerle bu is olmaz

Dun de ayniydi,marcelo'ya kirmizi veremeyen bir dallama vardi sahada

Her maç aynı bok Kadıköy'de.

0-3 yapmadan rahat yok bu lanet stadda.Ne yapıp ediyorlar karambol,bal göt atıyorlar bir şekilde.

değil rakipleri o kadar salakki şimdi orada kornere gitmeyecek top ayağında pres filanda yok atsa taca yada arkasına pas verse bu salak pas atmak istedi attı hızlı gitti adama çarptı korner oldu :D şerbetli inbeler neyse bu sezon şamata şimdi başlıyor 5 tane taş gibi maç var önlerinde bakalım kac puan cıkartıcaklar. hele konya ve osmanlı deplasmanı çok eğlenceli olacak

Fiksturleri olsun , takimlarin bunlara karsi cok amatorce hatalari olsun , hakemlerin kayirmasi olsun ulan bunlarin hepsi tesaduf mu aga?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnanılmaz derecede şans var bu takımda Ersun Yanal döneminde 80'den sonra atıp kazanıkları maçlardan en az 16 puan aldılar yoksa o sezon bizden farkları yoktu

Şanstan ziyade,rakip takımlar çok ürkek oynuyor.Dün karşımızda bunlar olsaydı,çok daha rahat bir maç oynardık.Orta sahaları leş.

Kjaer in de, Chedjou nun da.arouna kone bir tane Ujfalausi gelmedi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle örtmez. Ama Chedjou'yu elestiren ayni sözde Galatasaray'lilar KJAER LIGIN EN IYI STOPERI DIYOR.

Bu adamlar Galatasaray'li degil mi yoksa futboldan mi anlamiyorlar? Chedjou'yu elestiren Kjaer hakkinda bunlari söylemez. Tek derdim bu!

Sen Chedjou'nun leş bir stoper olduğunu (daha doğrusu stoper falan olmadığını) kabul etmezsen, geri adım atmazsan insanlardan da "evet böyle böyle demiştim ama yanılmışım" demesini bekleyemezsin, beklememelisin daha doğrusu.

Sorun Chedjou'yu savunmak degil. Ayni adamlarin Kjaer'i ligin en iyisi yapmasi. Birde Galatasaray'liyim diye, futboldan anliyorum diye ortalikta geziyorlar :D

Tam bekledigim yorum. Harika :hat:

Senin adamligin bu iste. Galatasaray'li futbolcuyu yerden yere vur, Kjaer gibi cöpü ligin en iyi stoperi yap. Bunu da hatalari sonrasi yüzüne vurunca böyle populist yorumlar at.

Senin futboldan ne kadar anladigini görüyoruz. Topu görsen bomba diye karakola getireceksin.

Adamsin adam :hat:

Anladığımı iddia etmiyorum. İddialı olan sensin. Ama anket yapsak futboldan en anlamayıp anladığını iddia eden üye kim diye 90% ile birinci çıkacağın konusunda iddialıyım.

Sıkıştığında cevap vermeyip cool takılmaya çalışan ego makinası birisin.

Benim anlamadigim ne bekliyordunuz ki Antep den?

Zaten berbat bir takimlar bir de baslarinda Ismail Kartal denen hödük var. Hadi bunlari gectim Antep yillardir Fener'e karsi kaybeden bir takim, gecen sezon uzun zaman sonra ilk defa puan kazandilar Fener'e karsi. En son sikeli sezonun ilk yarisinda yenmisti Antep Feneri.

Bunlardan bişey olmaz haftaya Osmanlı koyar havaları söner bizim için önemli olan 8jk hatta Başakşehir

Anladığımı iddia etmiyorum. İddialı olan sensin. Ama anket yapsak futboldan en anlamayıp anladığını iddia eden üye kim diye 90% ile birinci çıkacağın konusunda iddialıyım.

Sıkıştığında cevap vermeyip cool takılmaya çalışan ego makinası birisin.
Kjaer sorusunu sorunca 'yeter ya sus diyen' benmiyim senmisin? Kim kime cevap verememis be zavalli adam?

Futbolu en vasat seviyede oynayan ülke'nin taraftari bana futboldan anliyorsun dese ne degisir, anlamiyorsun dese ne degisir. Ben kendimi ispatlama derdinde degilim.

Sizin rakip oyuncular hakkinda rezilliklerinizi ortaya atiyorum.

SEN degilmisin Mehmet Topal, Caner, Gökhan, Kjaer gibi oyunculari göklere cikaran? E hadi gördük Kjaer*i son maclar. Sus diyecegine cevap verseydin keske.

YOKSA SENIN BENDEN NE FARKIN KALIYOR YAHU GÜZEL ADMIN? HANI BEN CEVAP VEREMIYORUM YA, SENDE VERSEYDIN DE FARKLI OLSAYDIN.

Son düzenleme:
Fiksturleri olsun , takimlarin bunlara karsi cok amatorce hatalari olsun , hakemlerin kayirmasi olsun ulan bunlarin hepsi tesaduf mu aga?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

bunlar bir araya geldimi balbahçe oluyorsun ama merak etme...En güzelide josefin gol atması oldu 3-5 maç banko yeri garanti :D
Şimdi gelelim en güzel kısmına manchester konya osmanlı feyenord ? :D gacırt olma ihtimali varmı yok mu ?

Yani kendileride biliyor bak bugün tribünleri bombos hele su 5 maç kazanamadan gittilermi daha kimse gitmez o stada.

Kjaer sorusunu sorunca 'yeter ya sus diyen' benmiyim senmisin? Kim kime cevap verememis be zavalli adam?

Futbolu en vasat seviyede oynayan ülke'nin taraftari bana futboldan anliyorsun dese ne degisir, anlamiyorsun dese ne degisir. Ben kendimi ispatlama derdinde degilim.

SEN degilmisin Mehmet Topal, Caner, Gökhan, Kjaer gibi oyunculari göklere cikaran? E hadi gördük Kjaer*i son maclar. Sus diyecegine cevap verseydin keske.

YOKSA SENIN BENDEN NE FARKIN KALIYOR YAHU GÜZEL ADMIN? HANI BEN CEVAP VEREMIYORUM YA, SENDE VERSEYDIN DE FARKLI OLSAYDIN.
Senin kadar dötü kalkık bi herif görmedim.

YOKSA SENIN BENDEN FARKINA NE KALIYOR YAHU GÜZEL ADMIN? HANI BEN CEVAP VEREMIYORUM YA, SENDE VERSEYDIN DE FARKLI OLSAYDIN.

IQ kaç oğlum senin. Ona mu sus dedim.

Chedjou denen herifi gömmemek adına elin heriflerinin stoperini referans veriyorsun.

Sadece Chedjou değil hemen her konuda benzer tarzına sus diyorum. Bana ne Kjaer'den.

Cımbızla laf seçip onu kafana göre yorumlayan bir herifsin. Türkçe bilmiyorsan öğretelim.

Geri
Üst Alt