16/17 H:5 | Fenerbahçe 2-1 Gaziantepspor | M.S | 25 Eylül

Yav Aziz sandığın kadar lobici,kuvvetli bir adam olsaydı,Fener bu hallere düşmezdi şimdi.Bir halt olmaz Fener'den.Bugün muhtemelen 3-4 gollü bir galibiyet alırlar,bugünden umudum yok.Ama şu oynadıkları oyunla,orta sahalarıyla neredeyse bütün deplasmanlarda puan kaybına mahkumlar.

inş dediğin gibidir reis.onların gidişatını kadıkoydeki bizim maç belirler genelde.

Zafer biryol ve Murat hacioglunun golleriyle 2-0 kazanirlar

inş dediğin gibidir reis.onların gidişatını kadıkoydeki bizim maç belirler genelde.

Dünkü oyundan sonra umudum bayağı var o derbi için.İlk yarıdaki futbolu ordaki ilk yarıda da oynayalım,yine 0-2 gibi bir skor olur daha ilk yarıda.Chedjou'nun kesinlikle öttürülmesi lazım.Serdar geldiği an denenmeli.

Kadıköy'deki maçı velev ki kazandılar diyelim,ne olacak ki?17 senedir yenilmiyorlar,hepi topu biri şikeli 6 şampiyonlukları var.Rahat ol,illa birinin maçlarını takip edeceksen Bjk'ninkini et.Şampiyonluktaki rakibimiz bu sene onlar.

bugün puan kaybetmezler gibi ama Osmanli koyar

ohohoohoo antepin başında kartalismo varmış yav boşa heyecan yaptım

3- 4 bin seyirci gitmiş güzel

saRper haklı reis kartalı savunduğumuzdan değil futbol bu hani bu ligde ne kadar pislikte olsa bazen ilahi adalet tecelli ediyor denizlideki gibi.

sarper fenerli dedikoduları dönüyor hacım o yüzden konusturmaya çalısıyorum foyasını yakalarmıyım diye

Geri
Üst Alt