16/17 H:5 | Fenerbahçe 2-1 Gaziantepspor | M.S | 25 Eylül

Daha ilk 2 hafta anladim hakemlerin bizi bicip kuslara destek olacagini

Sent from my iPhone using Tapatalk

forumun modu trollüyormuş muş..

dansözlük yapmıyoruz burada aslanım benim

Fener top oynamayi birakti

Antep de tehlikeli olmaya basaramiyor

antep biraz futbol oynamak istese atıcak güle oynaya fenev gerçekten geçen seneden çok daha kötü.

Sanirsam arap bey azizi affetmemis, gec sapla cikarmasi guc sapla taktigiyle oynuyor

bu olursa buralar çok değerlenir yani antep puan alır diyordum maç oynanmadan ama berbat oynuyor gerçekten çok kötü bir takım fenev ilk dirençli takımla karsılastığında ne kadar berbat olduğu görülecek feyenoord sonra osmanlı 2 maçtan 1 puan zor alırlar.

Antep leş bir takım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene düşme korkusu yaşayacak iki takımın başabaş mücadelesini kaçırmayacak kadar futbolu sevmeniz gözümü yaşarttı

Fenerin içerde Antep'i yenmesi haber değeri taşımaz da, şu istatistik üzerine birkaç kelam edilebilir;

jBNWrn.jpg

volkan şen çıktı oyundan ezikler daha gol atamaz antep şansa bala atarsa atacak yoksa maç 1-0'a bağlanır.

bu olursa buralar çok değerlenir yani antep puan alır diyordum maç oynanmadan ama berbat oynuyor gerçekten çok kötü bir takım fenev ilk dirençli takımla karsılastığında ne kadar berbat olduğu görülecek feyenoord sonra osmanlı 2 maçtan 1 puan zor alırlar.

Feyenoord, Osmanli(D), Alanya, Man Utd (D), Konya(D)

Bu 5 mactan en fazla 4 puan cikarirlar gibime geliyor

Geri
Üst Alt