GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 14

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
14/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
7 yaşındaki bi çocuğun stadyum için, karşılaşma akışı için nasıl bir tehdit oluşturabileceğini hayal ediyorlar çok merak ediyorum. hadi pasokartı dayattın insanlara ulan bari anasının babasının abisinin vs yanında gelen çocuklara bari dayatma tamam çocuktan parasınıda al biletinin sisten üzerinden hizmet bedelinide al ancak 7 yaşındaki veletten kart beklemek nedir yahu.
adamlar madeni bulmuş oradan yürüyorlar işte.

7 yasında cocuk sahaya girebilir kavga cıkartabilir efendim meşale atabilir statta rakı içebilir vs vs haklı adamlar
Yani kardeşim passolig kadar yersiz ve gereksiz bir uygulama yoktur herhalde.Yptılarda ne oldu sanki 1 bilet almak eziyet oluyor ya sistemleri hata verir ya baska bi sey olur ya alırsın bileti 2 saat onay gelmez sacma sapan işler.

Peki 10 yaşında kardeşim var diyelim ki var aynı passoligle 2 bilet alarak onunla girebilirim değil mi stadyuma? 10 yaşında ki çocuk için passolig almam gerekmez heralde. Evet passolig bazında bakarsak kuşum, en yakın Saraçoğlu idi ne yapaydım.

passolig lokasyona göre verilmiyorki yapıyorsun internetten basvurunu tuttuğun takımı seciyorsun bence fenevbahçe formanı giyde gel statta dersin ya saracoğlu daha yakın fenevbahçe forması satın aldım...

Hay allahım ya aldığın kart şikebahçe takımına destek oluyor kaldıki şikebahçe ismini büyük yazmış olmanda fenevli olabilirmisin acaba diye bendede merak uyandırdı

Ya bu Passolig zimbirtisi insani deli eder. Ben simdi Almanya'dan Türkiye'ye gelsem bizim maci izleyebilmem icin bilet disinda bir de bu sacmalik ile mi ugrasmam gerek olacak?

Peki türk vatandasligi bulunmayan ama mac izlemek isteyenler ne yapiyor mesela? Onlarin da mu Passolig sacmaligina ihtiyaci var?

Allaha emanet işte kart olmazsa tv vatandası değilim diyorsun öyle bi kartı var galiba pasaport soruyorlar bu sefer onun numarası filan hakkaten sacma sapan işler hesapta karaborsanın önüne geçiceklerdi... Gerizekalılar... şimdilerde yönetimler sponsorlara taraftarlara arakadaslarına peskes cekiyor şampiyonlar ligi passolig filan tanımıyor adam diyorki bnenim sponsoruma bu kadar bilet vermesinler bakalım ne oluyor

Benim anlamadığım birşey var Galatasaray-antalya maçı çokda önemli über önemli bir maç değil maçı gidip Batı alt kat 124'den izleyim desen 200 lira en kötü yerden izleyim dersen 30 lira şu biletleri indir yarıya 100 lira olsun kötü yer 15 lira olsun 30 bin kişiye oynuyacağımıza 52bin kişiye full oynuyalım hem takım ateşlenir hem klüp yine aynı parayı kazanır ordan

Benim anlamadığım birşey var Galatasaray-antalya maçı çokda önemli über önemli bir maç değil maçı gidip Batı alt kat 124'den izleyim desen 200 lira en kötü yerden izleyim dersen 30 lira şu biletleri indir yarıya 100 lira olsun kötü yer 15 lira olsun 30 bin kişiye oynuyacağımıza 52bin kişiye full oynuyalım hem takım ateşlenir hem klüp yine aynı parayı kazanır ordan

Herhangi bir birinci lig maçı için de bundan aşağısı olmaz.Zaten ayda 2 belki bilemedin 3 maç oluyor içeride.Agari ücretle çalışan birisi bile 150-200 tl arası para harcalayıp iyi kötü maçları izleyebilir stadda.Öğrenci adam bile istese bir maçı izleyebilir şu fiyatlardan

passolig lokasyona göre verilmiyorki yapıyorsun internetten basvurunu tuttuğun takımı seciyorsun bence fenevbahçe formanı giyde gel statta dersin ya saracoğlu daha yakın fenevbahçe forması satın aldım...

Hay allahım ya aldığın kart şikebahçe takımına destek oluyor kaldıki şikebahçe ismini büyük yazmış olmanda fenevli olabilirmisin acaba diye bendede merak uyandırdı
Sen neyin peşindesin kardeş ne anlatıyosun ya

Normal Türkce yazan herkes Fenerbahce ya da Saracoglu gibi isimleri büyük yazar cünkü ilk okulda bu ögretilir insanlara. Bu yüzden bunun üzerinden birisini kus ilan etmek ne kadar dogru tartisilir. Kaldi ki forumda yazilarina dikkat eden herkes büyük yaziyor.

bi şeyin peşinde değilim passolig kartın kuş takımından olması tuhafıma gitti onlara para kazandırmıs oluyorsun ister istemez.
Bak güzel dostum, ben bu meret için internet üzerinden başvuru yaptım defalarca ve farklı fotoğraflarla denedim ancak kabul görmediler evet bu yüzden fiziksel görünümü eleştirebilirsin passolig kriterlerine uymadığım için buna ben de varım. Sonra şehir dışından Fenerbahçeli bir arkadaşım geldi maça gideceğim nasıl yapıcaz vs derken passolig alırken hazır oraya gitmişken madem alayım dedim. Bu da böyle gayet küçük bir anım, onları desteklediğini bilmiyordum bilseydim yine alırdım açıkçası çünkü başka alternatifim yoktu hem buradaki herkes ülker ürünleri kullanıyordur eminim sen dahil benim ne kadar katkım olmuş olabilir ki 3 lira 5 lira o da yıllardır ettiğim küfürleri bir nebze olsun amorti eder belki.

Bunu niye anlattım? Belki hayat senin baktığın yerden görülen kadar değildir küçükte olsa bir ufuk açılmış olabilir zihninde, bir konu hakkında yargıya varmadan önce "ulan acaba şöyle olmuş olabilir mi veya böyle" gibi içsel bir süreç yaşarsan böyle atıp tutmazsın belki tanımadığın insanlar hakkında. Büyük yazma küçük olayına girmiyorum zaten, gerçekten kaldı mı bunu dert eden insanlar ben küçük yazınca mı küçülecekler veya büyük yazınca büyüyecekler ne matematiği bu?

Bak güzel dostum, ben bu meret için internet üzerinden başvuru yaptım defalarca ve farklı fotoğraflarla denedim ancak kabul görmediler evet bu yüzden fiziksel görünümü eleştirebilirsin passolig kriterlerine uymadığım için buna ben de varım. Sonra şehir dışından Fenerbahçeli bir arkadaşım geldi maça gideceğim nasıl yapıcaz vs derken passolig alırken hazır oraya gitmişken madem alayım dedim. Bu da böyle gayet küçük bir anım, onları desteklediğini bilmiyordum bilseydim yine alırdım açıkçası çünkü başka alternatifim yoktu hem buradaki herkes ülker ürünleri kullanıyordur eminim sen dahil benim ne kadar katkım olmuş olabilir ki 3 lira 5 lira o da yıllardır ettiğim küfürleri bir nebze olsun amorti eder belki.

Bunu niye anlattım? Belki hayat senin baktığın yerden görülen kadar değildir küçükte olsa bir ufuk açılmış olabilir zihninde, bir konu hakkında yargıya varmadan önce "ulan acaba şöyle olmuş olabilir mi veya böyle" gibi içsel bir süreç yaşarsan böyle atıp tutmazsın belki tanımadığın insanlar hakkında. Büyük yazma küçük olayına girmiyorum zaten, gerçekten kaldı mı bunu dert eden insanlar ben küçük yazınca mı küçülecekler veya büyük yazınca büyüyecekler ne matematiği bu?

bunu anlattığın için sağol tabikide bende çok sinirliyim şunlara 2 gündür ama takdir edersin sosyal medya burası ajan çok ufukla filan alakası yok herhangi bir Galatasaray forumunda fenevli gördüm mü yada hissettim mi çıkışıyorum istemeden yinede sen anlattığın için sağol ayrıca ilk kez kart mevzusundan böyle bir sorun duydum insanların basına sacma sapan musallat edilmis 1 uygulama..

İyi aksamlar.

Geri
Üst Alt