GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 21

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
21/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Yönetim bu iki önemli adımla(Çocuk ve çift tribünü) birlikte Antalya maçında tribünleri doldurmak isterken kombinelerle birlikte şimdiden 42 bin koltuk ayrılmış durumda. (Bipspor)

Nasil kotu isler yapildigi zaman elestirmesini biliyorsak , iyi hamleleride tebrik etmesini biliriz.

Yonetim sasirtici sekilde dogru hamleler yapar oldu. Gerek medya ile iliskiler , gerek taraftar dogru yoldalar. Gecen sene ki yonetim ile baya fark var. Tecrube , Nazifoglu , Rieking'e Dursun ne kadar tesekkur etse azdir. Ozellikle RieKing kuslara koyarak ikisindende kupa alarak baya yatistirdi ortaligi birde ustune kadro planlamasinda dogru hamleler yapinca cidden guven tazeledi. Ayrica takimin bu kadar gelisim gosterecegini kimse beklemiyordu. Buda pastanin uzerindeki kiraz oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kombine sahiplerinin yarisi anca geliyor...

Ben anlamiyorum o zaman neden aliyorsunuz kardesim

3-5 bin kişilik bir fire normal sayılabilir. Maç günü bir aksilik çıkar, başka bir işleri olur fln ama yarı yarıya olması normal değil bence de. Maddi durumu iyi olup kulübe destek veren, ama oynanan futboldan memnun olmayan bir kesim vardır mutlaka. Geçen sezon için hadi anlarım da bu sezon gelmemeleri ilginç geliyor bana. Gerçi daha bir maç oynadık içerde. İlerleyen haftalarda sayı artabilir.

Antalya çok berbat. Eto'o ya rağmen tokatlamamız lazım böyle rakipleri.

4-0 güzel olur mesela ama gol yemeden duramayız gibi. Ya Eto'o ya da eski topçumuz Serdar Özkan dan gol bekliyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu nedir Allah askina. Bu nasil bir transfer planlamasidir. Gidip genc oyuncu alacaksin.

Belki daha pahali ama uzun vadede daha ucuza gelir

Bu işin gençle yaşlıyla alakası yok.Genç gelse de sakatlanabilirdi.Ya Tolga dışında 2 tane orta saha alacaklardı ya da Emre'yi yollamayacaklardı.

Bu işin gençle yaşlıyla alakası yok.Genç gelse de sakatlanabilirdi.Ya Tolga dışında 2 tane orta saha alacaklardı ya da Emre'yi yollamayacaklardı.

Var bence. Genc oyuncu tempolu oluyor. De Jong istedigimiz tempoyu vermez diye dusunuyorum ama pozisyon bilgisi ile faydali olur. Ayagida burada kotulendigi kadar kotu degil. Kayseri macinda dikine guzel paslar atmisti

5. kategoriden biletimizi aldık. Şimdiye kadar genelde üst tribünlerde bulundum ama burayı da çok methettiler. Şimdi baktım bloğu full gösteriyor, son anda aldım herhalde :D Kombine sahipleri de maça gelirse iyi bir ortam olacaktır. İyi oyun ve bol gollü bir galibiyet diliyorum :ka21:

115. bloktayım bende 5 blok olandan salı günü aldım heralde yada pazartesi fulldu hatta 5. blok olandan bazı yerler satılmıstı :D full olacak gibi geliyor banada en az 40000 olur

-------------------------Muslera-------------------------
Cavanda--------Semih----------Hakan---------Carole
--------------------Tolga-------Josue-------------------
Sinan-------------------Sneijder-----------------Bruma
---------------------------Eren---------------------------

Josue orta sahada oynarsa kendi oyunuyla birlikte takım oyununu da üst seviyeye çıkaracağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt