GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 27

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,2K
Sayfa
27/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
her mac 40-50.000 arasına oynadıgımız takdirde bu takım içeride puan bırakmaz ve bundan sonra her mac min. 2 fark olur.

deplasman macları icin birşey diyemem. cok zorlu geciyor.

bu arada eksiklerimiz var. podolski-sighortsoon-serdar takıma ciddi güç katacaktır.

djong konusunda birşey diyemeyecegim. kariyeri bitmis gibi geldi bana.

2011-2012 ve 2012-2013'te bile yapamadık o seyici desteklerine rağmen.Yine puan kaybedeceğimiz maçlar olacaktır,kağıt üstünde değil her şey.

Amma velakin dediğin olsun,17/17 yapalım.51 puan eder bu.Deplasman maçlarının zorlu geçmesinin hiçbir önemi olmaz bu istatistikten sonra.Dışarda 17 maçta alınacak 25 puan bile şampiyon yapar.

şu demba baya GS olarak karısına bir şey mi yaptık ? Katar gibi oynuyorlar vs demesinden sonra şimdi de bjk şampiyon fb 2. olur diye twit atmış. Bu sakatlanınca üzülmüştüm ama beter olsun. Zorla insanı kindar konuşturuyorlar . ne sokuyorsun burnunu böyle işlere ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
bol içecek cips kuruyemişinizi ayarlayın uzun zamandan sonra 50 bine yakın seyirci önünde bol gollü bir galibiyet elde edeceğiz

Türk Telekom Arena daki 99 lig maçında 68 galibiyet almışız. İşin kötüsü toplam 93 gol yemişiz. Maç başı 1 gol nerdeyse. Bir büyük takımın kendi evinde bu kadar gol yememesi gerekiyor. Yüzde 68 lik bir galibiyet oranı da baya az bence. İç sahayı rakiplere dar etmemiz lazım. Stadın atmosferi vs iyi ama rakibi baskı altına nedense sokamıyoruz.

Türk Telekom Arena daki 99 lig maçında 68 galibiyet almışız. İşin kötüsü toplam 93 gol yemişiz. Maç başı 1 gol nerdeyse. Bir büyük takımın kendi evinde bu kadar gol yememesi gerekiyor. Yüzde 68 lik bir galibiyet oranı da baya az bence. İç sahayı rakiplere dar etmemiz lazım. Stadın atmosferi vs iyi ama rakibi baskı altına nedense sokamıyoruz.

Felaket olan 2010-2011 sezonunu saymaya gerek yok.Ama 2011-2012'den beri karşılaştıralım Fener ile iç saha performanslarını.

2011-2012

Galatasaray iç saha:13 galibiyet,3 beraberlik 1 mağlubiyet.42 puan.Play-off ise 1 mağlubiyet,2 beraberlik.O da 2 puan.
Fenerbahçe iç saha:14 galibiyet,3 beraberlik,0 mağlubiyet.45 puan.Play-off 2 galibiyet,1 beraberlik.7 puan.

Yani totalde 44 puan toplarken,Fener 52 puan toplamış.

2012-2013:

Galatasaray:13 galibiyet,2 beraberlik,2 mağlubiyet.41 puan.
Fenerbahçe:12 galibiyet,2 beraberlik,3 mağlubiyet.38 puan.

Tek üstün olduğumuz sezon,bu sezon.Fener'in de tarihindeki en kötü iç saha performanslarından biri muhtemelen.

2013-2014:

Galatasaray:13 galibiyet,2 beraberlik,2 mağlubiyet.41 puan.
Fenerbahçe:14 galibiyet,3 beraberlik,0 mağlubiyet.45 puan.

2014-2015:

Galatasaray:13 galibiyet,3 beraberlik,1 mağlubiyet.42 puan.
Fenerbahçe:13 galibiyet,3 beraberlik,1 mağlubiyet.42 puan.

2015-2016:

Galatasaray:9 galibiyet,6 beraberlik,2 mağlubiyet.33 puan.
Fenerbahçe:14 galibiyet,3 beraberlik,0 mağlubiyet.45 puan.

Fener bu 5 sezonun 3'ünü iç sahada namağlup kapamış ve de hemen hemen her sezon 14 galibiyet bandını yakalamış.Bizim iç sahada namağlup kapattığımız sezon yok.Hatta geriye gittiğimde gördüm ki,iç sahada namağlup olduğumuz en son sezon 2001-2002.O sezon da,17/17 yapmıştık içerde. :D

İç sahada olması gerekenin altında performans gösterdiğimiz gerçek.2010-2011 veya 2015-2016 gibi çöküş sezonları haricinde bir ortalamamız var ama yetersiz olabiliyor.Deplasmanda iyiysek şampiyon oluyoruz,yoksa olamıyoruz.Bunu 14 galibiyet,3 beraberlik bandına çekersek bir maç daha kredimiz olur dışarda.

Takimin olumlu gidisati sürdürmesi adina önemli bir mac. Kazanacagimizi düsünüyorum.

Ara ara oynadigimiz güzel futbolu bu sefer 90 dakikaya yayma dilegiyle.

Takima güveniyorum. Taraftarin da destegiyle kesinlikle kazanmamiz gereken bir mac.

Sinan´a bu tip maclarda yine sans verilmesi gerektigini düsünüyorum. Belki akillanmistir.

Semih´e de güvenmedigim icin Chedjou´yu tercih ettim yine.

18828.jpg

Takimin olumlu gidisati sürdürmesi adina önemli bir mac. Kazanacagimizi düsünüyorum.

Ara ara oynadigimiz güzel futbolu bu sefer 90 dakikaya yayma dilegiyle.

Takima güveniyorum. Taraftarin da destegiyle kesinlikle kazanmamiz gereken bir mac.

Sinan´a bu tip maclarda yine sans verilmesi gerektigini düsünüyorum. Belki akillanmistir.

Semih´e de güvenmedigim icin Chedjou´yu tercih ettim yine.

18828.jpg
Rezalet.

o istatistiğin içinde şampiyonluktan erken koptuğumuz 3 sezon var. normaldir. gerçi son yıllarda farka koştuğumuz sağlam savunma yaptığım vs gibi çok az maç var ama genede bu tür rakamlarda yeni bir stadda olduğumuzu ve bu yeni stadda yönetimsel zaaflardan dolayı 3 yıl şampiyonluktan erken koptuğumuzu görmek lazım.

stad derbiler disinda dolmaz. Bu Ulker ve Vodafone icin de gecerli. Turkiyede kombine anlayisi bir degisik nedense. Amerikada kombinesi olan adam senede max 3-4 basketbol maci kacirir oda is nedeniyle. Turkiyede kombinesi olan sadece buyuk maca gider kale arkalarini ayiralim. Zamaninda buna bende dahildim ne yazik ki. 2 sene ust uste kombine aldim 2 senede gittigim mac maximum 10 dur.

doğrumu acaba ?
Yönetim tribünleri doldurmak için kampanyalara devam ediyor.
- 30.500 Bilet satıldı
-17.200 Kombineli taraftar var.

Geri
Üst Alt