Begenmeye gerek yok cunku Sabri den daha iyi olmasi yeter.Cavandayı ben beğenmedim.
Begenmeye gerek yok cunku Sabri den daha iyi olmasi yeter.Cavandayı ben beğenmedim.
ilk yariyi izlemedim acikcasiilk gol offside. yasin'in tek e tek kaldigi poziyon offside degil. nasil taraftarsiniz ya
Valla bravo. Benimde 3-1 içimden geçiyordu günlerdir bir iki yere yazdım hatta. takipteyiz hocam1 tane değil 2 tane sallar demiştim renktaş.Ayrıca 3-1 skor tahmini de tuttu.Bizi takip etmeye devam edin.![]()
Bu Beşiktaşlıyı banlamadiniz mi halaEl freni cikinca 45 dakikada maglubiyetten handikapa .. Neyse hala inatla karsi cikanlar olacaktir
akli selim forumcular olani biteni goruyorlardir sorun yok
sabriden iyi olan tarafı daha hızlı olmasıBegenmeye gerek yok cunku Sabri den daha iyi olmasi yeter.
Ben de bir Riekerink destekçisi oalrak bu maçtaki galibiyeti daha çok Antalya'ya bağlıyorum açıkçası. Bazı şeyleri yeniden düşünmeli hoca.
Riekerink'in zamanında yaptığı değişiklikler galibiyeti getirdi. Beyefendiye sallamak için fırsat kollayanlar tebrik etmesini de bilmeli.