GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 17

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
17/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Dedigim gibi Serdar'in düz bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. Ama ilk 11'de 2-3 mac 90 dk. izlemeden kenarda olmamali.

Benim yoksa bu kadro icerisinde ideal ikilim Chedjou-Koray. Denayer olsaydi Denayer-Ched.

Serdar, Semih biliyoruz ki gençken sakatlıktan kurtulamıyorlar yaşları biraz ilerlese hastaneden çıkamayacaklar.

Balta artık son demler. Ched tam bir saati kafasına göre çalışan saatli bomba. Stoper demeye bin şahit ister.

O yüzden bu adamlardan ümidi kesip seneye tüm stoperlerimizi göndermemiz ve o hattı komple yenilememiz lazım.

Benim ilk stoper önerim kontratı 2017 mayısında bitecek olan Pepe Reina!!

Gelecek sezon üst düzey 2 stoper alabilirsek alalım. Alamazsak Serdar'ın yanında üst düzey 1 tane alalım. Hakan ve Semih de rotasyon oyuncusu olarak devam etsinler.

Size laf anlatmaya çalışıp daha fazla vaktimi harcayamacağım.Kusura bakmayın.
Sen laf anlatmiyorsun, kendi kendine tezler ortaya atiyorsun, kanitlarla ispat edince laftan anlamak istemiyorsun.

Ikiside hatali, bunu kabul etmemek inatcilik veya bilgisizliktir. Orda Hakan nasil hatali olmaz? Bir stoper ne zamandan beri forvet'in önünde olurmus? Bunu kabul etmek bu kadar zor mu? Ikiside hatali iste.

Son düzenleme:
CtccGUcXEAAYbmv.jpg

Şu maçı biraz sıkı tutarsak her türlü alırız gibi duruyor, o yüzden milli takım arası öncesinde ;

1- Cavandayı artık takıma monte etmeliyiz
2-Podolski mutlaka süre almalı, hücumdaki çeşitlilik artmalı
3-Takımın tamamen soldan oynama isteğine bir çözüm üretilmeli diye düşünüyorum.

levent nazifoglu dün dediki hocayla yanındaki 2 armutun arasında bir kopukluk senkronizasyon sorunu var bunu hemen cözecez

ne demek istedi acaba muhtemelen bizim yardımcıları yetersiz buluyor hoca

Bugün 11:00'da satışa çıkan Galatasaray-Antalyaspor maçı biletlerinden, satılan bilet sayısı 15.000'i geçti.

Güzel kampanyalar yaptılar hakkını vermek lazım yönetimin.100 lira civarına çocuğuna hem forma alıp hem de bu maça götürebiliyorsun. Sevgili kampanyası var.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt