GSCimbom
16/17 H:8 | Konyaspor 0-1 Fenerbahçe | M.S | 24 Ekim
E

16/17 H:8 | Konyaspor 0-1 Fenerbahçe | M.S | 24 Ekim Sayfa 6

Emre Arslan ·

Cevap
313
Okunma
17,4K
Sayfa
6/16
CanlıKonyaspor01FenerbahçeM.S
4df29161e5a16eafd32a528508ef7361.jpg

Fenerde 3 tane futbolcu var gerisi vasat veya tık üstü.
Lens
Emenike ve topal. Son ikisi de öyle ahım şahım değiler ama Türkiye'de iş yapıyorlar işte. Bizim kadro kalitemiz net daha kaliteli kıyaslama yapılacak ise bence

Fenerde 3 tane futbolcu var gerisi vasat veya tık üstü.
Lens
Emenike ve topal. Son ikisi de öyle ahım şahım değiler ama Türkiye'de iş yapıyorlar işte. Bizim kadro kalitemiz net daha kaliteli kıyaslama yapılacak ise bence

Defans gobekleri de kaliteli bence. Kjaer-Skrtel ikilisi Turkiye ligi icin oldukca iyi

Defans gobekleri de kaliteli bence. Kjaer-Skrtel ikilisi Turkiye ligi icin oldukca iyi
Vasat ikiside. Yaptıkları hataların hadi hesabı yok. Manu maçında gördük en net şekilde zaten.
Ligimizin üstünde olduklarına ama katılıyorum ki ligimizin kalitesi stoper tandemi konusunda bariz ne kadar rezil durumda olduğunu gösteriyor.

He cok iyi, her mac yaptiklari rezilligi görüyoruz nedense :red:

Kac mac izledin Fener'in de iyi diyebiliyrosun. Kjaer her mac hata yapti simdiye kadar, en az 5 gol kendisi yedirdi.

Ligimizde Kjaer-Skrtel ikilisinden daha kaliteli stoper ikilisi soyle bana. Bizde biliyoruz hata yaptiklarini bu kalitesiz olduklari anlamina gelmez.

Sneijderde sezon basindan beri Kutahya Porselenspor 10 numarasi gibi oynuyor ama bu kalitesiz bir oyuncu oldugu anlamina gelmez.

Vasat ikiside. Yaptıkları hataların hadi hesabı yok. Manu maçında gördük en net şekilde zaten.
Ligimizin üstünde olduklarına ama katılıyorum ki ligimizin kalitesi stoper tandemi konusunda bariz ne kadar rezil durumda olduğunu gösteriyor.

Vasat bir performans sergiledikleri dogru su ana kadar Fatih. Ancak ligimizde bu ikiliden daha iyi bir ikili var mi kagit uzerinde? Ikiside potansiyelli oyuncu performanslarinin yukselmesi supriz olmaz

Ligimizde Kjaer-Skrtel ikilisinden daha kaliteli stoper ikilisi soyle bana. Bizde biliyoruz hata yaptiklarini bu kalitesiz olduklari anlamina gelmez.

Sneijderde sezon basindan beri Kutahya Porselenspor 10 numarasi gibi oynuyor ama bu kalitesiz bir oyuncu oldugu anlamina gelmez.
Kalitesizler, sadece daha önce hic izlememis adamlar abartip duruyor. Kjaer her gittigi takimda rezil oldu Lille haric. Skrtl ise Liverpool'da konusuldugu kadar iyi degildi, tam tersi adami göndermek icin göbek attilar nerdeyse.

Ikiside vasat stoperler, bizim stoperlerden fln iyi degiller. Avrupa'da oynamis diye abartiliyor ikisi.

Geri