GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 19

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,6K
Sayfa
19/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Çok iyi olduğumuz için değil rakip çok kötü olduğu için kazanacağız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben sonuna kadar destekliyorum hocayı ama yanlısa da yanlıs denir daha dogrusu selcuk konusunda korktugu cekindigi bence ayan beyan ortada artık neyse hayırlısı hakkımızda

Dersim macini izleyemedigim icin De Jong hakkinda birsey diyemem ama Selcuk konusu daha cok basimizi agritacak. De Jong'un 100% fit oldugunu da düsünmüyorum ben daha, tabi dedigim gibi Dersim macinda nasil bir performans ortaya koydugunu bilmiyorum, diger yandan o mac ne kadar bir ölcü olur orasi da tartisilir. Ilerleyen zamanlarda insallah kurtuluruz su Selcuk denen kaptan bozuntusundan.

ÜStüste galibiyetler aldığımız an hoca 11 de değişiklikler yaptı ama puan kayıpları yaşanınca hemen değişikliklere ara vermek zorunda kaldı..Muhtemelen biraz takım toparlayınca serdar cavanda linnes de jong gibi oyuncuları da takıma sokacaktır.. Ama şu ara fenerle arayı iyice açmak lazım takımla fazla oynamadan ..Sabri selçuk ligde tecrübeyle gerekirse çirkeflikle idare ederler amaç sadece 3 puan olunca

JOR kadroda bir tutturunca değiştirmiyor adam, son maç puan kaybettin değiştirsene kadroyu ama yok De Jong kupa maçında döktürdü adeta, Serdar ben Semih'ten iyiyim dedi ikisi de kadroda yok. Yasin değişmiş o da Sneijder yok diye Wes 11'de olsa TS maçının aynı 11'i ile çıkacaktı.

Tarih korkakları yazmaz Riki bey biraz cesur olunuz...

Şu maddeye kafam takıldı.İyi oyun-kötü oyun çok göreceli bir şey.Senin oyun felsefen defansif oynamaktır,bulduğun fırsatlarda kontraataklarla tehlikeli olursun,savunmanı da sağlam yaparsın mesela.Bunu yapınca kötü mü oynadı diyeceğiz takıma?Futbol da eninde sonunda bir sonuç oyunu ayrıca.

Geri kalanlara katılıyorum.

Biz kotu oynuyoruz Sarper. Bizim oyun felsefemiz kontraatak olsa ve bunu gayet iyi icra etsek o zaman bunun adi iyi oyun olur. Bizim oyun felsefemiz possession futbol ancak buldugumuz pozisyon sayisi az

Bu hocaya millet niye sevdi vitaminsizleri kovdu gonderdi diye ne bekledi millet kalan vitaminsizleride yetek oturdur diye ama bunu yapmadi yapamiyor ve elestirenler hakkli zaten oyuna mudahale edemiyor bide bu vitaminsizleri korumaya calisirsa isi zor.Bide sabrinin kadro olmasina kizanlarda tuaf hafta boyunca cavanda oynamasin oynamasin deniyor sabriyi koyuncada konusuyolar bu adam linesi tutmadi bosuna beklemeyin linesi oynatmasini ya cavanda ya sabri

Cv8gwkBWYAA69Qm.jpg:large

Riekerink Selcuk'u 45 dk kesti hemen FT haberleri cikti hocaya bu seviyenin hocası degilsin muhabbetleri yaptilar.O da kendince hakli elestiriden korkuyor ama asıl elestiri basarisiz olursan o zaman gelecek hoca.O zaman seni Selcuk kurtarmayacak !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla gerekirse sabri atsın golü ama puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok bu maçta aptalca gol yiyip gene çıkaramazsak bu sefer rikerink bey ciddi eleştiriye uğrar umarım güle oynaya ilk yarı golleri atıp ikinci yarı de jongla coşacağımız bir maç olur

onu bunu bilmem de umarım geçen haftaki maçtan sonra jor oyun felsefesinin işlemediğini anlamıştır yana geriye pas vermekle futbol oynanmıyor devamını getirip ofans bölgesinde hızlı ve etkin olamadıktan sonra bu futbol anlayışı işlemez. bizim dikine paslarla ve baskılı oynamamız lazım hücumda üretkenliği arttırmak için

onu bunu bilmem de umarım geçen haftaki maçtan sonra jor oyun felsefesinin işlemediğini anlamıştır yana geriye pas vermekle futbol oynanmıyor devamını getirip ofans bölgesinde hızlı ve etkin olamadıktan sonra bu futbol anlayışı işlemez. bizim dikine paslarla ve baskılı oynamamız lazım hücumda üretkenliği arttırmak için
Bence anlamadı.Çünkü yana pas geriye pas olayının basini ceken isim Selcuk hala kadroda.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk oynadığında Ön libero ile Kanatlar arasında ki pas bağlantısı :

Selçuk->Tolga->Selçuk->Carole->Selçuk->Semih->Chedjou->Sabri->Tolga->Selçuk->Tolga->Poldi->Selçuk->Carole->Bruma

De Jong oynadığında Ön libero ile Kanatlar arasında pas bağlantısı:

De Jong -------------------------------------------------35 Metre Uzun Pas---------------------------------------------------------->Bruma

Geri