GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 41

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,7K
Sayfa
41/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
oynat artık serdarı josue yi de jongu yenileceksek bunlarla yenilelim neden aldınız lan bunları o zaman adanadan bile korkup oynatmıyorsan ne bok yiyecez biz diğer maçlarda

Böyle kapanan bir takım varsa karşında, forvetin de Eren ise hiç kasmayacaksın, uzun top oynayacaksın!

Podolski hic bir zaman sahada olmadiki geldiginden beri. Kac macini gordunuz oyunun icinde olldugu? Dar alanda sirti donuk is yapacak topcu deil poldi. Alismaniz lazim artik onun oyununa.

ceza sahasi icinde top dusunce atiyo iste

Dün kasindin gibi seyler yazip duruyordun. Neymis yani? Sneijder ile alakasi yokmus degil mi? Dünden beri anlattigimiz buydu sadece.

Sneijder ile alakasi yok derken soyle Sneijder ile alakasi var. Iyi bir Sneijder bu orta sahayi da adam eder. Hamza doneminde iyi bir Sneijder bizi sampiyon yapti. Sneijder cok kotu oldugu icin oyuna hicbir etkisi yok

Daha dogrusu belli bir hucum plani yok olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk
Adana bile güzel pas kombinasyon lar yapıyor.

Son dakikalar da güzel iki tane arka arkaya Duvar paslar kombinasyon ile ceza sahasına girdik.

Bunu daha çok görsek, her maći rahat kazanırız.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Yahu birsey oldugu yok, bos yere abartip durmayin. Yeneriz maci.

Ama bu takim 4-4-2 oynamaz derken cok bilmis insanlar cikip Bruma ile 4-4-2 öneriyordu, Yasin oynamali diyordu, Sneijder oynamamali diyordu, Cavanda STOPER OYNAMALI diyordu..

Bir kez daha gecelim notlari beyler

- Bu takim bu oyuncular ile 4-4-2 oynarmismismis
- Bruma 4-4-2'ye uygunmusmusmus
- Cavanda STOPER OYNAMALIYMISMISMIS
- Yasin cok iyimismis
- Sneijder gitmeliymismismis

Futbol tartisiyorduk burda degil mi? :)

Sanirim Poldi kesilmeyecek. Sneijder sakat...

Asil sorun burada iste. Poldi cok lukse kaciiyor. Ya Eren'i kesecen yada Poldiyi. De Jong ile Tolga oynasa bile ikiside Poldinin topsuz oyundaki performansinin acigini kapatamaz. Zaten Dersim macinda gormus olduk ki De Jong tempolu bir oyuncu degil hic bir zamanda olmadi. Josue'yi bazilariniz begenmesede ozellikle deplasmanda kontra ataklarda cok faydali bir oyuncu bence. Acik alanda cok iyi paslar atabiliyor

---------------Muslera----------------------

Sabri----Serdar-----Hakan-------Carole

----------De Jong--Tolga-----------------

--Yasin-------Josue--------------Bruma-

----------------Eren------------------------

Poldi'yi ancak oyunu rakip kaleye yiktigimiz zaman efektif kullanabiliriz. Genellikle deplasmanlarda Arena'ya bakarak oyunu biraz daha geride oynuyoruz. Onun icin yedek beklemeli diye dusunuyorum.

Cok dedim...

Hatamizida adam gibi kabulleniriz. Yasin beni yaniltti. Bu kadar kotu degildi ama tuyu dikti resmen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dun Besiktas i izledim..
Yemin ediyorum, adamlardaki hirs, kalite, fizik gucun yarisi bizde yok.
Hep yan pas, geri pas..
Neymis top hep bizdeymis. %70-75 top bizde..
Ulan biz boyle oynadiktan sonra top bizde olsa ne olacak?
Cok agir kufur edecem, kendimi zor tutuyorum..
Kahretsin..

Geri
Üst Alt