GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 6

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,5K
Sayfa
6/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Sanirim Poldi kesilmeyecek. Sneijder sakat...

Asil sorun burada iste. Poldi cok lukse kaciiyor. Ya Eren'i kesecen yada Poldiyi. De Jong ile Tolga oynasa bile ikiside Poldinin topsuz oyundaki performansinin acigini kapatamaz. Zaten Dersim macinda gormus olduk ki De Jong tempolu bir oyuncu degil hic bir zamanda olmadi. Josue'yi bazilariniz begenmesede ozellikle deplasmanda kontra ataklarda cok faydali bir oyuncu bence. Acik alanda cok iyi paslar atabiliyor

---------------Muslera----------------------

Sabri----Serdar-----Hakan-------Carole

----------De Jong--Tolga-----------------

--Yasin-------Josue--------------Bruma-

----------------Eren------------------------

Poldi'yi ancak oyunu rakip kaleye yiktigimiz zaman efektif kullanabiliriz. Genellikle deplasmanlarda Arena'ya bakarak oyunu biraz daha geride oynuyoruz. Onun icin yedek beklemeli diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Poldi Eren'in arkasinda oynar yahu bir sey olmaz. Cift forvet oynasak ne olacak? Daha etkili olur Poldi o bölgede.

Serdar-Ched ikilisini bi görsek güzel olur aslinda. Kronik sakat adam tekrar sakatlanmadan biraz oynasin da fayda saglasin en azindan.

Kazik öyle ya da böyle girdi ne de olsa.

Hoca takimi barcelona sanma ve oyunun belirli bolumlerinde topu rakibe verip kontratak futbolunu asila. Bruma, podolski, yasin/sinan, cavanda hatta josue bu adamlar o tur oyunda daha cok katki verir.
-----mus
Cavanda-ched-serdar-carole
-------jong-tolga
Yasin----podolski---bruma
---------eren

Degisikliklerde sinan, josue.
4 tane forvetimsi adami ayni yerdr oynatarak bruma sonuca gitsin daa diye beklememek gerekir. Ver topu orta sahaya kadar oynasin adana. Sonra kostur. Su takim cok net ben kontratak takimiyim diye bagirmiyor mu yahu.

Ikinci yari 4-3-3 yaparsin gerekirse 5e bile gider mac ama kafayi calistirmak gerek. Rakibi 10 kisi ceza sahasina hapsedersen sonuca zor gidersin onun icin drogba ve melo gibi adamlarin olacak ki oyunu pislestirip rakibin konsantrasyonunu bozacak.

Su top bizde kalsin %70lerr cikalim derdindrn vaz gecelim. Malesef altyapi degil burasi sonuca gitmemiz gerekir.

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Yasin Jong Tolga Bruma
Eren Podolski

Cenk-Semih-Sabri-Cavanda-Selçuk-Josue-Sinan.

Son düzenleme:
Bence isabet olmuş zaten çok faydası olmuyordu son zamanlarda. Kendiside dinlenmiş olur.
4-4-2 oynamamız için bir fırsat.
Bende 4 4 2 düşünüyorum ama hoca başka düşünüyor galiba.
Riekerink, ağrıları bulunan Sneijder'i riske etmeyerek Adana'ya götürmeyecek. Podolski, 10 numara görevini üstlenecek. (Milliyet)

4-4-2 oynayacak takım yok bizde. 4-4-2 yi safi hücum diyr düşünüyor millet de savunma da önemli ve zor 4-4-2 de kanat oyuncularının savunma özellikleri olmalı. Bruma Yasin ile falan olmaz bu.

Bu yetmezmiş gibi merkezde bir de ikili mücadeleden kaçan kaptan bozuntusu var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Adanaspor hocası Jurcic kapalı oynayacağız,gerekirse oyunu pisleştireceğiz sert oynayacağız demiş.Zor maç olacak.Kapalı takımları açmakta sorun yaşıyoruz.Aslında bekler hücuma gereken desteği verse,Eren'i kullanabilsek tam Eren'lik maçlar bu maçlar.
Linnes oynamalı bana göre.Hücum anlamında en iyi bek o bence.Cavanda'dan zaten beklentim yoktu.Sabri'de artık yaşın ilerlemesiyle tek artısı olan dinamizmini de kaybetti.Linnes'in bu kadar kolay harcanmasına üzülüyorum.

Muslera

Linnes-Chedjou-Serdar-Carole

Tolga-Selçuk

Yasin-Podolski-Bruma

Eren

Muhtemelen bu olacaktır . Linnes yerine Sabri veya Serdar yerine Semih oynayabilir.​

Deplasman maçları evimizdeknden daha kolay olacak bu sene..Yasin ve Brumave tolga sayesinde..Kadıköyde bu sene galibiyet almaya yakınız.. Ama içerde kapanan her takım sıkıntı çıkararır..Bu sene üzerimize gelen kim olursa golleri yer..Tek sıkıntı golü bulduktan sonra panikle kontra yapmayı unutup geri çekilmememiz..

Geri