GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 7

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,5K
Sayfa
7/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Eren Podolski
Bruma Selcuk Tolga Yasin
Carole Semih Chedjou Sabri/Cavanda
Muslera

Açıklamalara gore cikan 11 bu Adanaspor maci icin.

Hakem Huseyin Gocek. Kazaniriz heralde. :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallaha kimse kusura bakmasın bu maç çok ağır fark atmamız lazım.
Hangi temkinden bahsedeceğiz rakip adanaspor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evren Göz

Stoperler için Chedjou Serdar dedi orta saha tolga selçuk dedi sağ podolski sol bruma 10 numara sneijder dedi.

Sağ bek için kimi söyledi kaçırdım beyler.

medya selçuk un yedek kaldığı hafta şaha kalkınca jor geri adım attı devamında. bakalım sezon başındaki cesur haline dönebilecek mi jor yoksa o da mı boyun eğecek selçuk efendiye.

Selcuk oynarsa Riekerink'in korkakligi yuzunden oynar ve maalesef oynayacak gibi...
Bu gidiste Tolga'nin ilk ciddi kotu macinda Tolga'yi keser Selcuk-De Jong yapar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Gerçekten çok seviyorum JoR'i ama bu maç takımı çok iyi bir oyun sergilemez bu maçıda zar zor kanarız Selçuk 11'de başlarsa benim için bitmiştir JoR maalesef

Dersimspor maçında oynadı diye hemen ilk 11 olacağını sanmıyorum dejong için. Ama adanaspor maçında 2.yarı başında girebilir.
Serdar çok daha önemli bize acil olarak stoper lazım.
Serdar ched hiç de fena olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su hocaya sallamayi da birakalim artik biraz olgunca hareket etseniz iyi olur, bir macta Mourinho yapiyonuz bir macta Yilmaz Vural. Fevri tavirlar ile degilde sabirli olup takimi ve hocamizi desteklememiz lazim. Kenetlenmezsek bu sezon sampiyon falan olamayiz.

Adana'nın t.d. açıklama yapmış sert ve kapalı oynayacağız diye.Bu tarz oyunları açmakta zorlanıyoruz duran toplar çok önemli olacak bizim için.

trabzon maçından sonra burda sormuştum yine soruyorum

sizce selçuk'u kesememe sebebi nedir ? gercekten korku mu benim aklıma korkudan baska sebeb gelmiyor maalesef

Yasin'in 11 başlaması lazım. Çok müthiş olduğundan değil, kapanan takımlara karşı kanatları kullanmanın zarureti yüzünden.
Hocanın oyuna müdahalesi yetersiz olduğundan skoru erken bulamazsak zorlanırız.

Geri