GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 44

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,7K
Sayfa
44/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Takım iyi oynasa kimse ağzını açmaz beraberliklerde veya yenilgilerde.

Ama rezilleri oynuyoruz, ne oynadığımız belli değil ben körü körüne savunamam bu adamı. Böyle devam ederse hoca arayısları baslar.

T@patalk ????

iyi oynarsın top kaleye girmez yenilirsin kimse rikerinke bir şey demez sahada oyun yok atak yok şut yok adam gibi ve adanayı rahat yenecek bir kadromuz var eksiklerimiz olsada bu kadro bu maçı almalı diğer zorlu deplasmanlarda ne bok yiycez ozaman

Ahaha harbi degisiklik yapmadi. Yensekte kaybetsekte hoca arayisi baslamali

Bi gidin lan maytap mi geciyonuz ulan!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav hala ali neden oynuyo veli neden oynamıyo derdinde millet.Allah göz vermiş arkadaş.Sezon başından beri kaç tane adam oynadı.Bir tane maçımız var mı kabızlık çekmediğimiz.Bir tane maçımız var mı hücumda üretken olduğumuz.Süper kupa maçında nasılsak şimdi de aynıyız.Sorun topçuda değil sorun bu takımın bir santim bile ilerletilememesi.Hoca ilk yarıyı göremez bu kafayla.Yemin ediyorum Aykut'un Konyası ne oynuyosa Rikerink'in Galatasarayı aynı.Hiç bir fark yok oyun olarak.İkisi de yüzde 70 topa sahip ama 1 tane pozisyon üretemeyen takımlar.Fenerden bir tık öndeyiz sadece oyun olarak diyordum ama yok fener kadar reziliz.Yüzde 70 topla oynama.Atılan şutlar adana:7 biz:5.Rezillik başka açıklaması yok

Geri
Üst Alt