GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 70

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,5K
Sayfa
70/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Ezbere pas niye atiyorsunuz kardesim sicayim sizin her topu bruma oynasın taktiginize. Deve kontrolu denen bok yok. Selcuk boş ceza sahası a girecek brumaya atılıyor top.

Böyle taktik böyle anlayış yok.

Sabri seninde abv mal herif

Cv9CLYLXYAA3UZW.jpg:large

Kazandık ama çok iyi oynamıyoruz. Defans el bombası gibi, rakip biraz atak yapınca tehlikeli oluyor. Çok önemli bir 3 puan aldık ama futbol yeterli değil. Herşey Bruma'ya kalmış gibi oynuyor takım. Hadii geçmiş olsun.

Semihin hayati deparı ve müdahalesini görmüşsünüzdür umarım boş yapmaya bir ara verirsiniz artık.

En başta Carole ondan sonra Bruma Semih ve oyunda kaldığı süre boyunca Tolgaya teşekkürler

Galibiyet güzel ama oyun o kadar topa sahip olmamıza rağmen çok kötü bir oyun

Ama kötü oyundan daha çok hocaya en çok güvendiğim konu olan oyuncuya dayalı sistemden kurtulma konusunda çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum

İkili mücadeleden açıkça kaçan bir adam varken varını yoğunu ortaya koyan Tolganın çıkması beni önümüzdeki haftalar için kötü oyundan daha çok düşündürüyor

Selçuk sana yazıklar olsun

Orta sahanın ortasında oynuyorsun ama ikili mücadeleden kaçıyorsun bu formaya yapılan bir ihanettir

Bu takım sneijdersiz olmuyor bunu son üç maçtır görüyoruz

Sneijder çok süper oynuyor demiyorum ama en azından onun sayesinde oyunumuz biraz olsun hızlanıyor takım biraz olsun organize olabiliyor

Umarım sneijder bir an önce güçlenip kendini toparlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Yine stressli gecti bana, ben kendimi tutamadim valla. Defansimiz 1-0 onde olmamiza ragmen cok rahat davraniyorlar, bunu anlamadim ben.

60'dan sonra takimin resmen kosmaya mecali kalmadi, kac yildir bu adamlar dogru durust hazirlanmiyorlar, adamlara 61milyon kemiksiz veriliyor toplam'da, kondisyon 0.

Yaziklar olsun

Geri