Ceyhun kasindi , penaltidan haksiz bir gol yemissin , macin daha ilk dakikalari , eksik kalmamissin bir sey olmamis , bir sari kart ile 1-0 dan yola devam et, 2 tane daha gereksiz sari goruyorsun , bunlardan biri israrla faullerine devam ediyor , atiliyor
hakeme gelince , artik bu adama kufur beddua filan etmemek ,bir sekilde hakemlik yapmasini engellemek gerekiyor
ozel hayati ama bu adam evliyken , calistigi yerlerden birinde benim de arkadasim olan bir kiza "sunla evlenmesem seni alirdim" diye kur yapan birisi (bu kizin anlatmasi bu ,agzindan duymadim) , sonra da bosandilar zaten.
bu adam fifa kokarti alamayip sonra isi tamamen seren , bahsedildigi gibi caner olayindan sonra iyice sacmalayan bir hakem
ama bundan once nonda nin golu ile kazandigimiz 1-0 lik macin 75 inci dakikasindan sonra ozenle izleyin ... necatiye ceza alani disinda her oyuncunun yaptigi aldatmalardan birinde bjk macinda kirmizi gosterdigini hatirlayin
baros a 2011 de yenildigimiz macta verdigi faulu hatirlayin gol iptali
daha dusunsem neler cikaririm da .. bu adami ev sahibi olarak yakaliyorsan uzerine oynayacaksin .. cunku sozlesmeli hakem bu , ve gittigi yere kadar para kazanmak icin surekli buyuklerle iyi gecinmek zorunda , su an aziz ile fiko nun sesi cikiyor , onlara yaltaklaniyor , yarin aysal olsa basimizda iki laf soylese bize calisir
oyle bir adamdir bu . tek iyi oldugu sey uzerine italya t shirt u giyip playstation oynamak