16/17 H:9 | Fenerbahçe 5-0 Karabükspor | M.S | 30 Ekim

Adamlar 5 gol attı ofsayt kırmızı kart ve penaltiya bahane bulmayalim lütfen.

Karabuk isterse biraz da kendi kalesine atabilir, 10 kisi kaldim diye top oynamayi birakiyor adamlar.

Noluyor la maçta kafamı her kaldırdığımda FB bir gol atıyor :D Aziz yeniden başkanlık için iş başında galiba:asd22:

Su spikerin ummugune tekme atasim var

Sent from my iPhone using Tapatalk

46732da94e78dcaaea3d3655e6d90c5a.jpg

yatabare ve traorenin oynaması zaten hata idi.. 2 tane gereksiz adam..

Nasıl dayanıp izleyebiliyorsunuz şu pislik ligin maçlarını şaşırıyorum gerçekten. 2 senedir artık sadece bizim maçları izliyorum ve oradaki hakemler yeterince sinir ediyor beni zaten.
Şimdi akşama o sözde spor programlarını izleyenler de olur. Size şimdiden söyleyeyim bizim maçın hakemini daha fazla konuşurlar.

Birde sorsan biz kollaniyoruz derler. Ulan gecen sene yaristan koptuk ama hakemlerin umrunda olmadi hatta dusenede bir tane tekme onlar atti

Amac belli agalar. Feneri havayi sokup derbide bize yenilmeyecekler. Bu senede yenemezsek yaziklar olsun

Ceyhun kasindi , penaltidan haksiz bir gol yemissin , macin daha ilk dakikalari , eksik kalmamissin bir sey olmamis , bir sari kart ile 1-0 dan yola devam et, 2 tane daha gereksiz sari goruyorsun , bunlardan biri israrla faullerine devam ediyor , atiliyor

hakeme gelince , artik bu adama kufur beddua filan etmemek ,bir sekilde hakemlik yapmasini engellemek gerekiyor

ozel hayati ama bu adam evliyken , calistigi yerlerden birinde benim de arkadasim olan bir kiza "sunla evlenmesem seni alirdim" diye kur yapan birisi (bu kizin anlatmasi bu ,agzindan duymadim) , sonra da bosandilar zaten.

bu adam fifa kokarti alamayip sonra isi tamamen seren , bahsedildigi gibi caner olayindan sonra iyice sacmalayan bir hakem

ama bundan once nonda nin golu ile kazandigimiz 1-0 lik macin 75 inci dakikasindan sonra ozenle izleyin ... necatiye ceza alani disinda her oyuncunun yaptigi aldatmalardan birinde bjk macinda kirmizi gosterdigini hatirlayin

baros a 2011 de yenildigimiz macta verdigi faulu hatirlayin gol iptali

daha dusunsem neler cikaririm da .. bu adami ev sahibi olarak yakaliyorsan uzerine oynayacaksin .. cunku sozlesmeli hakem bu , ve gittigi yere kadar para kazanmak icin surekli buyuklerle iyi gecinmek zorunda , su an aziz ile fiko nun sesi cikiyor , onlara yaltaklaniyor , yarin aysal olsa basimizda iki laf soylese bize calisir

oyle bir adamdir bu . tek iyi oldugu sey uzerine italya t shirt u giyip playstation oynamak

Lan bi yarım saat kapattım ne ara 5 oldu kötü oynuyorlardı?

-Tapatalk-

Hakem diyoruzda karabukte az degil. Bize karsi aslan kesildiler...

paralı köpekleri susturuyolar biyandan da lige tutunuyorlar işte. çok büyük şerefsizler kendileri ve bu konuda kendilerine yardım edenler.
adam cıkmıs statüsüne bakmadan fenerin kadrosu iyi eminim yakında lige tutunacaklardır diyebiliyor.

Geri
Üst Alt