16/17 H:9 | Fenerbahçe 5-0 Karabükspor | M.S | 30 Ekim

BRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten aydınus'un kadıköy'deki son 10 maç performansı: - f.bahçe 9 galibiyet, 1 beraberlik (g.saray derbisi).. - rakiplere 6 kırmızı..

Cok beklersin. Galatasaray derbi maclarinda tam bir loser takim. 17 yildir Kadiköy'de yenemiyor ayaklari titrediginden, 0-2 önde oldugu maci veriyor ayaklari titrediginden.. En iyi döneminde bile 3 gol atip 1-2 gol yiyor.

Gecelim bunlari. Kupa maclarinda nasil winner isek, derbi maclarinda o kadar loser bir takimiz.
Abartma.

ne yalan söyliyeyim cüneyt cakırda fenerlidir eyyamcıdır filan ama fırat cücüyü geride bıraktı

Fenerbahçe şampiyonluğu garantiledi

Bize hayırlı olsun demek düşer ; (

Erman penalti dogru demis?!

Has lan serefsiz. Sakamisiniz?

O zaman Hakan B.'ya yapilan fauldu etonun golunde

Sent from my iPhone using Tapatalk

fırad aydınus guzel goller attı.fenerbahce loser cunku böyle serefsizlikler yapıyo.o yuzden sene sonunda aglamasınlar boş yere.biz kadersiziz diye.bunların bedelini yıne odeyecekler.

Son düzenleme:
Yahu sahadan çekilmeyin ama 2.yarı santrasından sonra kıpırdamayın işte durun protesto edin, tüm dünyada yankı bulsun.

yalnız penaltıya kadar olan bölüm birkez daha kanıtladı biraz ısıran takımlar bunlardan hertürlü puan alır

yeterki fıratlar yardımcı olmasın

Herkes yatmadi. Ama ne zaman fener ciddi puan kayiplari yasadi bazi takimlar imdadina yetisti. Bu benim fikrim. Bu ligde hersey mumkun...

Fener'in yendiği takımlar,Kasımpaşa,Antep,Konya ve Karabük.Bugünü hakemle aldılar.Kasımpaşa,Antep ve Konya da ligin ivme kaybeden takımları.Antep 1-2 maçtır kıpırdanıyor gerçi ama o dönemde iyi değildi.

Bu ligde her şey mümkün,herkes herkesi yenebilir ama her maça bu bakış açısıyla bakmayın,olayın zevkini alamazsınız,onu geçtim bana göre realist bir bakış açısı da değil.9 senede 2 şampiyonluk almış bir takımdan bahsediyoruz.

Tribun Dergi ‏@tribundergi Şener: "Hafta içi takım yemeğinde birlik beraberliğin önemini vurguladık. Bu yemekleri her zaman yapıyoruz."

Fırat'ı da çağırın yemeklere, gerçi çağırmışsınızdır.

Fener'in yendiği takımlar,Kasımpaşa,Antep,Konya ve Karabük.Bugünü hakemle aldılar.Kasımpaşa,Antep ve Konya da ligin ivme kaybeden takımları.Antep 1-2 maçtır kıpırdanıyor gerçi ama o dönemde iyi değildi.

Bu ligde her şey mümkün,herkes herkesi yenebilir ama her maça bu bakış açısıyla bakmayın,olayın zevkini alamazsınız,onu geçtim bana göre realist bir bakış açısı da değil.9 senede 2 şampiyonluk almış bir takımdan bahsediyoruz.

Ilahi Adalet reis

Adamlar satin alsalar bile son hafta goklerden adalet yagiyor

Yerli yersiz sagduyun insani çıldırtırtacak boyutta.
Insanlarin pembe sictigi bi ulkede falan mi yasiyon napion sen reis hayrdr.

Sokayim saibeli mactan alinacak zevke yahu.

zamanında fener maçında yaptığı bi hata yüzünden fıratı itin bi tarafına sokmuştu satılık medya azizin yönlendirmeleriyle ondan sonra fırat çıktığı her maçta fenere çok güzel çalıştı korkudan. aziz baskılarla yönelendirmelerle kendine çok iyi kukla bi hakem yetiştirdi.

gecen hafta da konyanın penaltısı verilmedi.2 haftada belesten 6 puan ....

Muhabir: "Manchester United maçında forma bekliyor musun?"

Aatif Chahechouhe: "UEFA listesinde yokum"

Geri
Üst Alt