BRAHİM SETEN @ibrahimseten aydınus'un kadıköy'deki son 10 maç performansı: - f.bahçe 9 galibiyet, 1 beraberlik (g.saray derbisi).. - rakiplere 6 kırmızı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartma.Cok beklersin. Galatasaray derbi maclarinda tam bir loser takim. 17 yildir Kadiköy'de yenemiyor ayaklari titrediginden, 0-2 önde oldugu maci veriyor ayaklari titrediginden.. En iyi döneminde bile 3 gol atip 1-2 gol yiyor.
Gecelim bunlari. Kupa maclarinda nasil winner isek, derbi maclarinda o kadar loser bir takimiz.
Eminim hepsi tesaduftur...BRAHİM SETEN @ibrahimseten aydınus'un kadıköy'deki son 10 maç performansı: - f.bahçe 9 galibiyet, 1 beraberlik (g.saray derbisi).. - rakiplere 6 kırmızı..

Herkes yatmadi. Ama ne zaman fener ciddi puan kayiplari yasadi bazi takimlar imdadina yetisti. Bu benim fikrim. Bu ligde hersey mumkun...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu hakemler buna izin verirler mi hiç?
Fener'in yendiği takımlar,Kasımpaşa,Antep,Konya ve Karabük.Bugünü hakemle aldılar.Kasımpaşa,Antep ve Konya da ligin ivme kaybeden takımları.Antep 1-2 maçtır kıpırdanıyor gerçi ama o dönemde iyi değildi.
Bu ligde her şey mümkün,herkes herkesi yenebilir ama her maça bu bakış açısıyla bakmayın,olayın zevkini alamazsınız,onu geçtim bana göre realist bir bakış açısı da değil.9 senede 2 şampiyonluk almış bir takımdan bahsediyoruz.

Yerli yersiz sagduyun insani çıldırtırtacak boyutta.Fener'in yendiği takımlar,Kasımpaşa,Antep,Konya ve Karabük.Bugünü hakemle aldılar.Kasımpaşa,Antep ve Konya da ligin ivme kaybeden takımları.Antep 1-2 maçtır kıpırdanıyor gerçi ama o dönemde iyi değildi.
Bu ligde her şey mümkün,herkes herkesi yenebilir ama her maça bu bakış açısıyla bakmayın,olayın zevkini alamazsınız,onu geçtim bana göre realist bir bakış açısı da değil.9 senede 2 şampiyonluk almış bir takımdan bahsediyoruz.