16/17 H:9 | Fenerbahçe 5-0 Karabükspor | M.S | 30 Ekim

Bende derbilerden bahsediyorum senin maclari hangi gozle izledigini cozemedim ben senin. Loser demek Fenere karsi her zaman yenilmektir. Ama ne yapiyoruz ellerinden kupayi almayi ve sahalarinda kupa kaldirmayi cok iyi biliyoruz ve eziyoruz eziyor.
Zaten istersen 30 yil Kadiköy'de galibiyet alma, bu kadar takmayin, kupa almisiz diyen benim. Sorun nedir yani?

Hakan Deli Kanli sizin sahada kupa kaldirdigimiz gunleri ne cabuk unuttun hatirliyormusun isiklari kapatmistiniz. :D

Insanlarin yazdigini okumakta sIkIntI var heralde.
Yoksa orda derbilerde loser oldugumuzu yazmisim, düzgün sekilde okuyan bunu anlamaliydi. Genel loserlik ile bir olay yok.

Senin her mesajda "Obsesif Bozukluk" seziyorum.
Bir tartışma anında karşı taraftan herhangi bir tepki gelmemesine rağmen obsedeyi zorlayan "Belki de anlaşılmadı" kurgusu onun saplantısı, bunun üzerine defalarca aynı konu üzerinde karşıya ispatlarda bulunması ise kişinin zorlantısıdır.

Nedir la senin bu anlamama/anlatamama derdin? Nedir bu tekrar tekrar anlatma isteğin?

Arkadaşlar sakin olalım, şu an hedef tahtasında Hakan var. Enerjimizi dağıtmayalım lütfen.

Yine sArpEr ve yine bir tartisma

Üyeleri tahrik eden sArpEr adindaki hokkabaz nezaman ceza alacak

Kendi kalene güzel gol atmissin puhahahaha.

Kupa maclarinda ne kadar winner isek yazmisim oraya :)

Simdi bir kez daha düsün.

"Ulan Hakan madem o kadar winner olduğumuzu düşünüyordun, ne diye viyaklıyordun, sızlanıyordun ligde 5. olamayacağımız ortaya çıktığında Avrupa'ya 2 yıl gidemeyeceğiz" diye sorarlar adama
Sarper Yıldırım şahit nerdesin :asd22:

Geri
Üst Alt