16/17 L Grubu 2. Maç | FC Zürih 2-1 Osmanlıspor | M.S | 29 Eylül | Tivibu Spor 3

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
150px-Uefa_europa_league_logo_20152018.png

1854.png
v.png
130355.png

osmanlı yener zürih 2.lig takımıymış mehehehe

Bunlar nasil Avrupa Ligine katildi 2.lig takimiymis. Kupayi mi kazandilar?

Lig tablosuna baktim da adamlar birinci ve altlarinda ikinci sirada Neuchatel Xamax var. Hey gidi Neuchatel ne hallere düsmüssün.

Osmanlı fazla yorulmadan yensin daha fb'ye çakacaklar.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmanlı'nın oranı 2.65 illegalde. Oran-son maçlar istatistiklerine baktığım vakit 10 çifte şans doğal seçim olur.

Amma Osmanlı'nın yenmesi lazım derdim şu oranı görmeden önce.

fk osmanlının avrupa liginde döşemeyeceği takım yok açıkcası.

Sen nerelerdesin yaw :D haftaiçi bakiyeyi hazırla sağlam maçlar vericem.Afedersin boxerını bile basabilirsin :D

Son 200lük kasayı batıralı baya oldu o zamandan beri dokunmuyordum yarın yatıracağım yine. Yarınki kasada çok agresif gideceğim zaten ŞL ve AL'ye kadar ortada bir kasa kalırsa bil ki zenginim. :D

Son 200lük kasayı batıralı baya oldu o zamandan beri dokunmuyordum yarın yatıracağım yine. Yarınki kasada çok agresif gideceğim zaten ŞL ve AL'ye kadar ortada bir kasa kalırsa bil ki zenginim. :D

Tamam dikkatli ol mayın maçlara basma :D çok güzel maçlar var yazık olmasın.Bu aralar formum fena değil :D köln,fener,elazığ maçları 2-3 golü bildim villareal maçında hakem kurbanı olduk :D westham maçını da 2-3 tutuyodum ona yetişemedik

Osmanlı rahat alır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmanli kazanir

Geri
Üst Alt