16/17 Play-Off Turu | Fenerbahçe 3-0 Grasshoppers | M.S | 18 Ağustos | Smart Spor

fenerde yani şikecilerde bariz şekilde yaratıcı oyuncu eksikligi var salihle idare etmeye calısıyorlar

o yüzden en büyük taktikleri defanstan ileriye top şişirmek rakip zayıfsa bol bol şut atmak

dick sunderlande oynattıgı gibi 4 3 3 e ısrar ederse görürüz bunlara noluyor

Maçın büyük bölümünü seyrettim, gayet organize oynadılar ve organize paslarla rakip kaleye gittiler. Uzun zamandır Avrupa'da bu kadar organize oynadıklarını ilk defa görüyorum, gerçi rakipleri çok zayıftı. Devam eder mi bilemem, yeni td efekti olması da gayet muhtemel, td değiştiren takımların birkaç maç coşup sonra durulduğu çok oluyor.

Savunmaları pozisyon vermedi. Grasshoppers Fenerbahçe kalesine fazla yaklaşamadı, rakibin kaleyi tutan şut 3, korner 1. Baya felaketmiş savunmaları.

Son düzenleme:
Vitor kalsada 2 3 tane rahat atarlardı.Mallar hemen T.direktör değişimine bağladı bu skoru.Karşıdakı takımı bizim lige koy ilk düşme adaylarından olur.Tam ptt 1.lig takımları gibi.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
magnific - 19.08.2016 07:54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

arda turan barcelonada oynuyorsa miroslaw stoch real madrid de oynar
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ibretlik gercekten :eek-96:

18m euro'luk takımı evlerinde yenme ile;

-süper lig şampiyonu
-uefa avrupa ligi şampiyonu
-türkiye ziraat kupası şampiyonu
-turkcell süper lig şampiyonu

oldular. hayırlı olsun hadi. 1 maç ile 4 kupa.

dünya spor tarihi 1 gün icinde böle bir başarı daha göremez.

-süper lig şampiyonu

burada ironimi yapılıyo bilmiyorum ama bu fener şampiyon olur diyenler görüyorum şakamısınz siz ? şampiyon bu sene Galatasaray olucak Diarranın gelmesiyle birlikte

burada ironimi yapılıyo bilmiyorum ama bu fener şampiyon olur diyenler görüyorum şakamısınz siz ? şampiyon bu sene Galatasaray olucak Diarranın gelmesiyle birlikte

Son günlerde gerçekten çok değişik ve malca yorum yapanları görüyorum. Trollük yapanlar da oluyor ama bazileri gerçekten o düşünceye sahipler.
Eski forumdan eser yok!

-süper lig şampiyonu

Ama beni iste en cok boyle boktan takimi farkli yenince havaya girip bik bik ötüp sonra saglam maclarda eline alinca salya sumuk hakem, haluk ulusoy, denizlispor neden maci birakmadi diye aglamalari mutlu ediyor, kabul etmek lazim!! :) :)

Bana gore yine o kivama geliyorlar! Yine çok guldurecekler bizi hazir olun ! :)

Son düzenleme:
Ama beni iste en cok boyle boktan takimi farkli yenince havaya girip bik bik ötüp sonra saglam maclarda eline alinca salya sumuk hakem, haluk ulusoy, denizlispor neden maci birakmadi diye aglamalari mutlu ediyor, kabul etmek lazim!! :) :)

Bana gore yine o kivama geliyorlar! :)

şaibeyle kazanmaya alışmışlar.

tarihlerinin en ii kadrosuna sahip oldukları 2006'yı bunlar bir ömür boyu unutamaz. 10 yıldır ağlıyorlar nice 10 yıllar daha denizli faciası anma törenlerinde ağlarlar.

Birazcık eli ayağı düzgün olan herkes yüksele yüksele koyacak bunlara, rahat olun yav. yine yeni yeniden stoch-real madrid muhabbetleri ciddi gülünç yapıyor bu malları.

şaibeyle kazanmaya alışmışlar.

tarihlerinin en ii kadrosuna sahip oldukları 2006'yı bunlar bir ömür boyu unutamaz. 10 yıldır ağlıyorlar nice 10 yıllar daha denizli faciası anma törenlerinde ağlarlar.

Ya iste en cok onu anlamiyorum ama dedigim gibi aglamalari cok hosuma gidiyor!!

Ben spor yorumcusu olsam azize "Denizlispor baskanina kumede kaldiniz bu neyin hirsi hala oynuyorsunuz dediginizi soyluyorsunuz yani alenen denizlinin size yatip maci vermesini istiyorsunuz bu sike teklifi degil mi? denizli ile oynadiniz mac 10 dk durdu 16 dk oynandi denizlili oyuncu son dakika 6pas onundeki bombos appiaha verdi o topu disari vurmak yerine kaleye vurabilseydi o denizlili oyuncuya kac para verecektiniz" der o gun kovulurdum isten! :)

Ya iste en cok onu anlamiyorum ama dedigim gibi aglamalari cok hosuma gidiyor!!

Ben spor yorumcusu olsam azize "Denizlispor baskanina kumede kaldiniz bu neyin hirsi hala oynuyorsunuz dediginizi soyluyorsunuz yani alenen denizlinin size yatip maci vermesini istiyorsunuz bu sike teklifi degil mi? denizli ile oynadiniz mac 10 dk durdu 16 dk oynandi denizlili oyuncu son dakika 6pas onundeki bombos appiaha verdi o topu disari vurmak yerine kaleye vurabilseydi o denizlili oyuncuya kac para verecektiniz" der o gun kovulurdum isten! :)

denizli hep teşvik alsa ne yazar. zayıf bir anadolu takımı.

elinde anelka-alex-appiah-aurelio-tuncay-nobre gibi adamlar var ve doğru dürüst posizyonun yok.

insan teşvik derken utanır.

bu sene uefa'yı almasalar bari, korkunç bir ivme yakaladılar :(

bugünkü metrobüs yolculuğumda fenerli vatandaşların şampiyon oluruz söylemlerine kulak astım. Teşekkürler

Maçın büyük bölümünü seyrettim, gayet organize oynadılar ve organize paslarla rakip kaleye gittiler. Uzun zamandır Avrupa'da bu kadar organize oynadıklarını ilk defa görüyorum, gerçi rakipleri çok zayıftı. Devam eder mi bilemem, yeni td efekti olması da gayet muhtemel, td değiştiren takımların birkaç maç coşup sonra durulduğu çok oluyor.

Savunmaları pozisyon vermedi. Grasshoppers Fenerbahçe kalesine fazla yaklaşamadı, rakibin kaleyi tutan şut 3, korner 1. Baya felaketmiş savunmaları.

Twit 2010'dan.

grasshopper, ptt 1'de orta sıralara oynayan takımlar ile eşdeğer bir takım.

bugünkü metrobüs yolculuğumda fenerli vatandaşların şampiyon oluruz söylemlerine kulak astım. Teşekkürler

Ne güzel. Ben özledim o günleri. Her yaz transfer şampiyonu Fenerbahçe'ydi, sezona TSYD kupasıyla fırtına gibi girerlerdi, asker Bülent golü çaktıktan sonra reklam panolarının üstünden asker selamı çakardı, gazeteler yeni sezonda Fenerbahçe'yi şampiyon ilan ederken Fenerbahçe taraftarları daha ağustos'ta şampiyonluk türküleri söylemeye başlardı.

Aylardan ekim-kasıma gelindiğinde televizyonlarda ziya şengül ve diğer önemli Fener yazarlarının bi araya geldiği "Fenerbahçe nasıl kurtulur" programları başlardı hafiften, sezonu biz birinci, Beşiktaş ikinci, bunlar ya üçüncü ya dördüncü ya da Allah ne verdiyse artık gönlüne göre bitirirdi. Beşiktaş'ın Samsun'un Cannes'in bunlara her maç 4-5 çektiği arkaları Fenerliyelim'li yıllar. Öyle çok uzak da diil, 89'ler 90'lar işte. 90'lar paso böyle geçti.

Bunlar o aptal sitelerinde Aziz geldi Fener böyle oldu diye kendi kendilerini yalan dolanlarla kandırsın dursun bunları konuşmazlar. "biz büyüklerimizden böyle duyduk" derler, o büyükleri bunları hatırlar bilir ama konuşmazlar. Aziz geldi bunlara aslında bi çeki düzen verdi, toparladı maddi manevi arada şampiyon filan olabiliyorlar. Özledim valla o günleri, artık alıştılar Fenerbahçe nasıl kurtulur programları yapılmıyor :(.

grasshopper, ptt 1'de orta sıralara oynayan takımlar ile eşdeğer bir takım.

O kadar diil, süperligde oynarlar, orta sıralara oynarlar süperligde, Rizespor Akhisar filan ayarı iste. Bunlar da böyle bi havayla girsin sezona bakalım nasıl bitecek sonu.

Son düzenleme:
"Advocaat'tan rüya başlangıç" falan yazıyor basın hahahahahah.

Gerçekten mide bulandırıcı bu vizyonsuzca yalama halleri.

Geri
Üst Alt