16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

bu fb ne zaman bir derbide ezilecek gibi olsa kırmızı kart tuzağı kurup aldırması tesadüfmü ?

Sahalarda görmek istemediğimiz olaylar yaşansın istiyoruz derken işte bundan bahsediyorduk :D Bildiğin çekirdeğimi çitleyerek izliyorum şerefsizlerin maçını ahahahhahahah.

2. yarı için hemen Levent Özçelik reyize kulak veriyoruz; "Tanrım ne olur bitmesin devam etsin"

:asd:

Ohaaa, acayip kavga varmis suan koridorda, bakin görün en az 20-25 dakika sürer devre arasi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Arkadas bisey soracam. Hani bu istatistikden anlayan arkadaslar. Bu mac acaba ilk yarida top 10 dakika oyunda kaldi mi? Öyle bi istatistigi nerden bulabiliriz. Asiri kötü bi mac.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ayni seyi simdi ridvan dedi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahahahaha amk menemen yiyen sefiltaşlıları çıldırdı tinerci piçler sizi

Oguzhan sen nasıl bir oç sun yaw senin örneğin yok valla bu ligde melo ya da sahtekarlık yapmıştı amk Laz burunlusu

İkinci yarı fener küsküyü verir iyice çıldırır bunlar

Şener taç kullanırken arkada sakallı bir ayı tiner dürüm yiyordu o ayı atlamıştır kesin sahaya :)

Marcelo da az şerefsiz değil he dikkat etmeli hakem o da atılabilir bu sezon bizim maç hariç ilk defa 8jk maçı izliyorum ne kadar nefret ettiğimi tekrar hatırladım

Amk üçüncü büyükleri Şenol köylüsü tam oturmuş bu beSHITtaş'a

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şerefsizsin fenerbahçe.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Olaya soylede bakmak lazim. Biz olsaydik 3 yemistik ilk yari

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oguzhani ikinci yari iyi izleyin Alperi attirabilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayrıca fıkoya selamlar oyuncuna kırmızı cenkin pozisyonuna penaltı veren hakemler var hadi şimdi konuş it

Olaylar çıksın istiyoruz!

Tosic muhtemelen devre arası koridorda kıstırmıştır rvp'yi :red:

Ağla Şenol ağla

Geri
Üst Alt