Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden ibne diyorsun hakemlerde bizim insanımız bakınız Galatasaraya o kadar laf etmesine rağmen kendi bile devletten para almasına rağmen bu forumda yalanan sinsi pislik herifin teki olan fikonun açıklamarıCenkin pozisyonu faul. Kayer bile biliyor faul olduğunu ve bırakıyor ama ibne hakem vermeyince devam ediyor.
Yapma 4 Şutu var.Talisca oynadığı elli dakikada tek bir şutun içinde adam o kadar şişiriliyor ikinci kez izliyorum yine ahım şahım bişey göremedim
Maçtan sonra görücez fikoylan şenolu.neden ibne diyorsun hakemlerde bizim insanımız bakınız Galatasaraya o kadar laf etmesine rağmen kendi bile devletten para almasına rağmen bu forumda yalanan sinsi pislik herifin teki olan fikonun açıklamarı
kibirbahçe bu halde bile gidemiyorMal tosic kendini artırmasa fenerin kaleye gidecek hali yoktu. Malligina doymasın![]()
etkili olan tek bir şutu varYapma 4 Şutu var.
Rovasata var, uzaktan var en az 2...
Dalgami gecion bjknin 4 sutu varsa 4u talisca vurmusturburada hala talisca diyenler var enteresan adam maçta olduğu süre içinde tek bir şut çekti onun dışında yok gibi bişey ne var bu adamda anlamadım