16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

hayatımda ilk defa teşekkürler fenerbahçe diyorum.

bu çapulcu takımın dersini verdiler, keşke biraz daha tahrik edip biraz daha sinirlendirselerdi ama olsun darısı lig maçına inşallah oradada yaslarlar.

Evet güzel ve işimize gelen bir senaryo oldu ama kırmızılar olaylar falan kahretsin ki beklentimin altında kaldı :D Geçen sene tinercilerin şampiyon olması Galatasaray'ımın işine geliyordu o yüzden tinerciler olsun dedim. Çünkü şampiyonluk sayısında şikeciler bize daha yakındı. Kupada ise şampiyonluk sayısı olarak tinerciler bize daha yakın olduğu için bu turu şikeciler geçsin istedim olaylar olsun istedim ve oldu.

Galatasaray'ımın menfaati neyi gerektiriyorsa o daha fazlası değil :D Bir de şu tinerciler saha kapatma cezası alsa bir de üstüne karabük deplasmanında puan bıraksa ne muazzam olur. Gerisini biz hallederiz.

Beşiktaş bu ligin en iyi top oynayan takımı, eğri oturup doğruyu konuşalım. Fenerse bir kez daha neden Türkiye'deki en rezil takım olduğunu bir kez daha kanıtladı.

C37OiLoWcAALrq3.jpg

Gol sevinci mi bu? Oguzhan ve rvp iyi arkadas diye biliyorum Arsenal'dan.

Ohaaa tosicin esi twitter da van persie icin "duman cocugu insallah ayagin kirilir yazmis"

Cok zevkli Mac oldu

Tarafsiz izlemek cok zevkli oluyor :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerden bi cacık olmaz bu hafta bursa döşer :D

O değil iyi koydu fb
TT arena'da şu iki takımı yeneriz bi halt oynadıkları yok sonra gider sonra ki deplasmanda puan bırakırız

TapaTalK

Lan o değilde ozan bjk taraftarına ne gider yaptı be resmen vodafone arenayı yardılar :asd:

Biz nasıl kaçırdık elimizden şunları josue tipini zg

TapaTalK

Geri
Üst Alt