Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.116
- 6.283
- 983
Ne olursa olsun ayilar futbol oynamamali.Ne olursa olsun bir futbolcunun ailesine edilen küfürü savunmak kadar düşmemeli insan.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olursa olsun ayilar futbol oynamamali.Ne olursa olsun bir futbolcunun ailesine edilen küfürü savunmak kadar düşmemeli insan.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu defansla degil. Chedjou- Hakan daha iyi defans suankine gore. Ayrica neye gore rieke beye guveniyorsun merak ettim gerekcelerini soyle
Şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 0.Sneijder'in sakatlığı Riekerin'in sonu olur.Mümkün değil önümüzdeki 4 deplasmandan 2 galibiyet almamız.O yüzden ne fenerin ne bizim şampiyonlukla alakamız kalmadı.Antalya maçı tamamen havlu attığımız maç olurTinercilere çok iyi oldu bu, böyle kaoslardan aradan çıkabiliriz biz
ama öyle bir vasıfsız takım ve yönetim var ki ümitsizliğie sevk ediyor.
Hocam maçı izlemedin mi horoz dövüşü yaptılar rvp çıkana kadarGol sevinci mi bu? Oguzhan ve rvp iyi arkadas diye biliyorum Arsenal'dan.
etmiyorum çünkü Beşiktaş bugün hiç bişey oynamadıBeşiktaş bu ligin en iyi top oynayan takımı, eğri oturup doğruyu konuşalım. Fenerse bir kez daha neden Türkiye'deki en rezil takım olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 0.Sneijder'in sakatlığı Riekerin'in sonu olur.Mümkün değil önümüzdeki 4 deplasmandan 2 galibiyet almamız.O yüzden ne fenerin ne bizim şampiyonlukla alakamız kalmadı.Antalya maçı tamamen havlu attığımız maç olur
Riekerink'e değil Galatasaray'a ve TT Arena'ya güveniyorum.

Kendini kandırırsın. 10 kişi kalmalarına rağmen oynadılar. Fanatiklik yapmanın anlamı yok. Yedikleri gol de ofsayt. Kırmızı kartın hatası da cabası.etmiyorum çünkü Beşiktaş bugün hiç bişey oynamadı