Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 15.023
- 3.984
- 458
Wenger dedesi yine rezil oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum ikinci yarının yirmi dakikası dışında yan pas geri pasMünchen alır kupayı bu sene.
Ligde rölanti gidiyorlar.
Arsenal LOSER.
Lewa gibi bir forveti her pozisyonda bomboş bırakırsan oda gelir ırzına geçerrakip bayern olabilir ama sende arsenal'sin. 10 dakikada 3 gol yenmez. iwobi ve coquelin gibi klas futbolcularla olmaz.
Sanmıyorum ikinci yarının yirmi dakikası dışında yan pas geri pas
Evet ama dün mesela bir psg izledim adamların tek düşüncesi var kaleAncelotti'nin olayı o.
suarez higuain aguero gibi isimlerle birlikte dünyanin en iyisi olarak gösteriliyor. basi bos kaldiginda her buldugunu atar elbette böyle adamlarLewa gibi bir forveti her pozisyonda bomboş bırakırsan oda gelir ırzına geçer
Evet ama dün mesela bir psg izledim adamların tek düşüncesi var kale
Suarezden sonra ikiye koyarım lewa reyizi tek problem en nefret ettiğim takımlardan birinde oynuyorsuarez higuain aguero gibi isimlerle birlikte dünyanin en iyisi olarak gösteriliyor. basi bos kaldiginda her buldugunu atar elbette böyle adamlar![]()
Sonunda aramıza katıldın chelseadash.London is Blue![]()
![]()
rakip bayern olabilir ama sende arsenal'sin. 10 dakikada 3 gol yenmez. iwobi ve coquelin gibi klas futbolcularla olmaz.
Atletico'yu yabana atma ligte dalgalı gitseler de Şl'de farklı oynuyorlar.Barcelona saf dışı oldu. Bayern'e bir rakip ancak Real kaldı. Finale kadar karşılaşmazlar ise ikisi final oynar.