Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Berabere bitecegi hususunda umarim fikir birligine varabiliriz Gsc olarak
Sen kahin misin? - YouTube
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berabere bitecegi hususunda umarim fikir birligine varabiliriz Gsc olarak
2.10-2.55 oran kombininde genelde 2.10 oranı tutar ve H0 olur.Gönül rahatlığı ile 1 veya H0 oynayabilirsiniz.Tek maç üstelik.
Sekiztasin puan veya puanlar alacagi hususunda ayni paydada bulusalim derim .
Aynen o herif iyi. Vitor Pereira onu çok istiyordu sanırım medyada hep haberi çıkıyoduo milijovic iyi herif hea gecen gun izledim. yerini doldurmamis olmalari normal
Senin billurların sağolsun be reis skor neymiş kiElenirlerse de onore ediliriz bir maç daha var sıkıntı yok.![]()
Aynen o herif iyi. Vitor Pereira onu çok istiyordu sanırım medyada hep haberi çıkıyodu
İdeye ve Milivojevic'i 24.8 m € paraya satmışlar toplamda
Milivojevic'i 31 ocak'ta satıp yerine kimseyi almamışlar aynı bizim melo'yu gönderip yerine kimseyi almadığımız gibi
12 m € bonservis gelmiş yerine birini alaydılar bari. Oyuncunun satılacağını biliyorlardır illaki ona göre bi hazırlıkları olması lazımdı aynı bizdeki mal yönetim anlayışı komşumuzda da var anlaşılan
İdeye'de 28 şubatta satılmış,bunlarda ''Ligde nasıl olsa şampiyon oluyoruz'' rahatlığı var galiba bu şekilde satış yaptıklarına göre
Elenirlerse de onore ediliriz bir maç daha var sıkıntı yok.![]()
Mehmet Demirkol: "Manchester United hariç kiminle eşleşir ise eşleşsin turu belirleyen Beşiktaş'ın oyunu olur. Beşiktaş, iyi takım."
Kaleci yumurtlayana kadar kaleye gidemediler ak
Ulan çok abartıyorlar be bu kadar da olmaz
Barcelona,Real bile İspanya'da bu kadar abartılmıyordur sanıyorum, bizim medyada tinerci dolmaya başladı![]()
Celta vigo krasnodar ve belcika eslesmesinin disinda bjk nin eleyecegi takim yok