- 18 Temmuz 2009
- 80.712
- 225.289
- 5.093
İyiyim. Annenin selamı var4-0
Cakma Barcali 4-0tan sonra nasilsin acaba? :asd22:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiyim. Annenin selamı var4-0
Cakma Barcali 4-0tan sonra nasilsin acaba? :asd22:
koyun bana
Yekta seni geçen de uyardım kaşınma.
Bir boktan haberin olmadan her şeye yırtık prezervatiften çıkar gibi atlama. Sen dersen ceza verirdik ben dedim diye kimse bana ceza veremez bunu mu duymak istiyorsun var mı lan ?
Neyse etti 2.
Tolga Bundesligada ortalama adam miydi? Cöp müydü?
Draxleri Bayern mi izliyordu? :asd22: Sallama.
Draxler'i izliyordu tabi Bayern, Hoeness de basında övmüştü. Draxler 19 yaş altı gruplarda Fritz Walter ödülü almış gençlerden tabi bu tip milli takımın geleceğini oluşturan oyuncuları Bayern hep izler, diğer kulüpler de, Fritz Walter dediğim alt yapılarda genç takımlarda oynayan geleceği parlak denen gençlere verilen bi ödül, milli takım ve takımlar da bu oyuncuları takip ediyorlar haliyle:
Fritz Walter Medal - Wikipedia
Basında da çıkıyordu Draxleri alacak mı Draxler gidecek mi vs. Arsenal filan da izliyordu Draxler'i, zaten biz Schalke'yle oynadığımızda A milli takıma çağrılmaya başlamıştı, yani Ünal Aysal'ın zaten hiçbir şansı yoktu. Şimdi de Henrichs, Brandt gibi gençleri izliyor Bayern, Brandt'ı 3 senedir filan izliyor, Bayern milli takımda oynayacak kalitedeki bütün Alman gençlerini takımda toplamak isteyen bi kulüp.
Neyin peşinde olduğunu da anlamadım, evet kırıcı olmamak için ortalama demiştim, Tolga sıradan bi adamdı Bundesliga'da, Almanya'dan da Türkiye'ye anca Tolga, Tolgay, Olcan, Christian Beck, Mehmet Ekici gibi sıradan veya en fazla ortalama adamları alırsın veya Podolski, Gomez gibi veteranları, çünkü Türkiye de sıradan bi ülke. Ama sıradan mıradan o gelenler başarılı oluyor gayet Türkiye'de.
Emre Can da o zaman Ünal Aysal uğraştığında Türkiye'de oynamak istemediğini söyleyip gelmemişti, ilerde demişti, ilerde dediği Hamit gibi 30'larında gelicek yıllığı 3-4 milyon maaşla, sonra Darmstadt, Ingolstadt gibi bi yere gidip emekli olacak. Draxler de ilerde 32-33 yaşında gelebilir.
Hangi ülkenin takımı olduğunu unutmadan doğru oyuncuların peşinden gidecek herkes., o zaman doğru yaşta doğru oyuncular alırsın. Bak Porto takımının 2 şampiyonlar ligi kupası var, hiç öyle Draxler gibi oyuncuları almaya çalışmakla vaktini kaybetmiyor alamıycağını biliyor, onun için gidip gayet ucuza kendine ve ülkesine daha uygun doğru oyuncuları buluyor her sene, gayet de başarılı.
Marka merakını bırakacak insanlar.
![]()
türkiye´de vizyon sahibi denilen adamlarin yaptiklari transferleri, su adamlar arap yarim adasinda yillardir yapiyorlar.
ooo hakan delikanli hg
resimdeki zat imparator o halde.