16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

Olimpiakos bile gol attı bu kargalara bir tek biz atamadık.
Korkak Tudor

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

gölü görmedim ama kesin atom bomba vari bir gol yemislerdir türk takimlari zaten normal gol yiyemez

Olympiakos 2-2 yapsin da ortalik karissin biraz.

kiralık abubakar ve talisca gibi iki yabancı oyuncu çok fark yaptı. marcelo, quaresma, atiba, adriano bunlar hep nokta yabancı transferler oldu. arayada birkaç yerli serpiştirdiler, biz bulamazmıydık böyle yabancıları. biz naptık, yabancıları vasatından seçtik, yerlilere çok büyük paralar verdik. işte halimiz ortada. takımdaki birkaç iyi yabancıda zaten unalaysal döneminden kalma. dursun takımın anasını belledi resmen. halada gidip yerli futbolcu peşinde dolanıyorlar.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlarin 1m üstü bonservis verdigi isimler:
Tolga 2.75
Ersan 2
Aras 1.3
Ömer 1.65

Aras disindakiler hep bir kac yil önce alinan adamlar. Ersan'i 7'ye satmislardi simdi bedava kiraladilar. Transfer böyle yapilir iste. Adamlar hep sözlesmesi bitecek oyuncularla ilgilenip onlari aliyor.

Hahaha sahtekar Kuvarejma'ya bak. Tam serefsiz.

Itoglu it rakiplerin bacaklarina ayaklarina basar tekme atar ama kendine en kücük temasta yere düsüverir pezo.

2-2 mi

fapatalk'dan gönderildi.?

Villa li Sissokho atar

Bu Da Costa gercekten cok beyinsiz bir adammis.

Aklimda bunun sadece bir macta caktigi bir füze kalmisti. Bu kadar les bir topcu oldugunu hic fark etmemistim.

Olimpiakos bile gol attı bu kargalara bir tek biz atamadık.
Korkak Tudor

LANET GELSİN!
Podolski boş kaleye atamadı

Tolga bomboş pozisyonda topu kontrol edemedi

Herifler atakları yokken şans golü attı Tudor napsın

Tudor devre arası gelse ve iyi bir orta saha alsaydık şuan liderdik muhtemelen

Yalniz takimlarimizin gol yediginde bizim spikerlerin birden sesinin kesilmesi cok derin bir hüzün kasar sekilde konusmalari var ya ona bitiyorum resmen.

Bu bir tek bizde var. Leverkusen'in Barcelona dan 7 yedigi macta spiker gülüyordu yahu :D

Bu kadar kasmasinlar. Normal normal anlat iste macini.

Buna bende bitiyorum ya, hadi mac 1-0dir tur atlarsin son dakika yersin yikilirsin ki yikilda zaten bizim spikerler daha 2.dakika gol yiyoz 20 saniye ses yok malesef gol aglarimizda falan. Ulkecek sizofreniz cunku. Pesine 40 tane neden bulmaya calisiyorlar gole birde ??????

Manthatis bir hos etti Besiktaslilari.

Cocuk daha 19 yasinda. Gelsin hemen bize.

Gri pozisyon. Bunlar futbolun icinde var diyip devam da denebilir , madem bir engelleme niyetin yok neden o el orada da denebilir

hakem de ikilemde kaldi ,defans oyuncusu atesle oynadi bence ,hakem saniyelik esnada o cekme ya da dokunmanin siddetini yorumlayamayabilir

iki mac sonra bizim tolgadan da beklenebilecek bir salaklik

Abubakar kırmızı

LANET GELSİN!

Geri
Üst Alt