16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

Eski Sivasli herif uyuyor resmen.

Güzel orta yaptı.5 olur bu maç.Kayseri bile 2 gömlek daha iyi takım bu yunan salaklarından.

Griezmann iticisinin sevincini yağıp duruyor bu herif de.

tapatalk

güzel pres yaptilar

golden onceki pozisyonda marstan gelen topu hem kalecinin hemde defansin top yere inene kadar izlemesinden belliydi

Oly bizden beter 1 takım.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

uefa kupası bjknin h. olsun

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her vatandastan harac kesip böyle bir mikrofonla canli yayin yapmak :D

Bir yandan fena tokatlansınlar istiyorum bir yandan da en azından zor kura ile 2 haftaları daha rezil olsun istiyorum. Bu hafta sonu puan farkı 5e inerse o turda bunları fiziken öldürecek bir rakip gelse keşke.

Besiktas iyi takim. Aptallik yapmazlarsa ve iyi kura cekerlerse final oynayabilirler

Oly bizim ligde en fazla orta sıra takımı olur.

Golden önceki pozisyonda top havadayken mal gibi seyretmeleri bile ne kadar leş bir takım olduklarını anlamaya yeter.

Oly de bizim ayarda bir takim. Sahada ne yaptigi belli degil.

Heriflerin gole ihtiyacı var üstelik golde yemişsin.Şuanda kargalar atak yaparken kendi forvet oyuncuları orta yuvarlakta karşılıyor.Çok gerzek takım gördüm ama bunlar gibisi zor bulunur.

Trt yayın kalitesi yine rezil adam sanki evden anlatıyor maçı sesi kulak tırmalıyor.

Bu Olympiakos mu Yunanistan da ambargo kurmus?

Bizim mevcut takim ile orada oynasak Dursun'a ragmen 20 puan fark ile falan sampiyon oluruz herhalde.

Dogru seyler yapmadan basari gelmiyor iste. Bu adamlar bu noktaya gelene kadar dogru seyler yaptilar. 2 sene bocaladilar ancak hep dogru hamleler yaptilar. Kimsenin kendilerinden ciddi bir beklentiside olmadigi icin buyuk bir baski altinda olmadi bu olusum.

Bizde mesela bu is zor. Her sene sampiyonluk istiyoruz yoksa basarisisiz. Bu kafayla Besiktasin yaptigi gibi hamleler yapip sonucu bekleyecek sabrimiz yok.

Geri
Üst Alt